Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą kvailiausių pirmųjų laiškų tekstų. Kad ir kas nutiktų, niekada to nerašykite norėdami susipažinti.

1. Visiems žinomi seni juokeliai.

Pavyzdžiui: „Tu tokia graži... Angelas... Ar skaudėjo, kai nusileidai iš dangaus?“ Arba „Kokia tu karšta... Gal jau vasara ateina?“ Panašių juokelių internete galite rasti begalę, tačiau nebūkite naivūs manydami, kad jais galite ką nors sužavėti. Patikėkite, jie nusibodę ir visai nejuokingi.

2. Ieškau ilgalaikių santykių, ar norėtum pasidalinti savo gyvenimu su manimi?

Kaip manote, ką apie jus pamanys mergina, jei tokiais rimtais pasiūlymais švaistotės jau pirmame laiške? Tikriausiai mažų mažiausiai pasirodysite nenuoširdus, juk jūs vienas kito nė nepažįstate. Pažintys internete turėtų būti ne ką mažiau romantiškesnės nei realybėje. Jei norite sulaukti sėkmės, nepamirškite flirto, be kurio neapsieina nė viena nauja pažintis.

3. Ar norėtum, kad būčiau tavo vaikinas?

Kaip ir ankstesniuoju atveju, tokiais pasiūlymais neturėtumėte mėtytis jau pirmame laiške. Nepasirodykite lengvai prieinama partija ir kiekvienai merginai su jumis pradėti pažintį bus kur kas įdomiau. Tikrai kvaila rašyti tokį pasiūlymą jau pirmame laiške, net jei abi pusės supranta, kad kalbate nerimtai.

4. Bet koks tekstas, kuriame yra daugybė gramatikos klaidų.

Gramatinės klaidos rodo, kad nelabai daug laiko skyrėte rašydamas laišką, tad jums tikriausiai visai nesvarbu, ar ji susidomės. Manote, skaitydama jūsų netaisyklingai suregztą sakinį ji to nesupranta? Klystate. Tad netingėkite naudotis lietuviškais rašmenimis ir prieš siųsdamas perskaitykite laišką kelis kartus, kad įsitikintumėte, ar tikrai nepalikote klaidų.

5. „Nežinau, ar gali būti ta vienintelė, bet kažkodėl nusprendžiau tau parašyti“.

Pasakymas, kad ji tikriausiai nėra tokia išskirtinė ir ypatinga, kad galėtų būti jūsų antroji pusė, mažų mažiausiai žeidžia. Ar tikrai manote, kad pasitelkęs įžeidinėjimus galite ją sužavėti? Tikrai ne, todėl jums reikėtų pergalvoti savo bendravimo internetinėse pažinčių svetainėse strategiją. Jei to nepadarysite, dar ilgai Valentino dieną švęsite vienas.

6. Labai ilgos romantiškos žinutės.

Pavyzdžiui, jūsų fantazija apie tai, kaip jūs dviese surengiate iškylą netoli miesto, kalbatės čiulbant paukščiukams, valgote pačių susiteptus sumuštinius ir nuostabiai leidžiate laiką... Arba kokie dvidešimt sakinių jūsų išvedžiojimų apie tai, kas yra meilė... Tai gražu, bet pirmajam laiškui tikrai netinka. Patikėkite, net pačiai romantiškiausiai merginai to tikriausiai būtų per daug. Patarimas – pirmasis laiškas tikrai neskirtas jūsų literatūriniams pamąstymams.

7. „Labas“.

Tikrai daug vaikinų pirmame laiške parašo tiesiog „labas“ ir daro didelę klaidą. Nejaugi tikrai daugiau nieko nesugalvojate, ką parašyti jums patinkančiai merginai? Jokių užuominų apie bendrus interesus, pasimatymą, jokių komplimentų? Ir kokio atsakymo į tokį laišką tikitės? Neturėtumėte nustebti, jei ji tiesiog ištrins jūsų žinutę.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!