Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą požymių, kaip atpažinti mergišių, ieškantį naujų pažinčių internete.

1. Jau nuo pirmųjų laiškų jis yra puikus pašnekovas. Žinoma, kad ne visi vaikinai, kurie neieško žodžio kišenėje, domisi tik vienadieniais santykiais. Tačiau atsiminkite, kad mergišiai paprastai gali pasigirti puikia iškalba. Tad jei jums parašęs vaikinas rašo nuostabius ilgus laiškus, tai gali būti ženklas, kad jis turi daug patirties su moterimis.

2. Jis nesidomi jūsų poreikiais. Nerimtų santykių ieškantys vyrai dažniausiai daug dėmesio skiria savo poreikiams ir labai mažai dėmesio – merginos poreikiams. Jei jūsų naujasis draugas parašo tik tada, kai jam ko nors iš jūsų reikia ar jis neturi ką veikti, arba jei jis kalba tik apie tai, kokios merginos norėtų, ir visai nesidomi jūsų lūkesčiais, jis greičiausiai nėra linkęs sukurti rimtų santykių.

3. Prisipažįsta, kad laukia tobulos moters. Nenorintis įsipareigoti vaikinas jau pirmuosiuose laiškuose tikriausiai akcentuos tai, kad įsipareigos tik tada, kai sutiks idealią moterį, tą, kuri pavergs jo širdį. Didžiausia klaida manyti, kad būtent jūs tapsite ta mergina. Neapsigaukite – tokie vyrai paprastai niekada nepasikeičia ir paprastai taip ir neranda savo svajonių moters, nes tokia tiesiog neegzistuoja.

4. Jis rašo labai daug komplimentų. „Tokių gražių akių kaip tavo dar nesu matęs“, „Dar niekada nepažinojau tokios nuostabios merginos kaip tu“ – tokie ir panašūs komplimentai gali apsukti galvą bet kuriai merginai. Deja, tik tikras mergišius susipažinęs su mergina internetu jau pirmuose laiškuose pasistengs ją apiberti komplimentais.

5. Jis nepamena, ką jūs jam pasakojote ankstesniuose laiškuose. Žinoma, susirašinėjant visada išlieka rizika, kad vaikinas gali bet kada peržvelgti visą judviejų susirašinėjimą. Tačiau jei jis susirašinėja vienu metu su daugybe merginų, greičiausiai negaiš tam laiko Todėl jei jis jūsų klausia to paties dalyko antrą kartą, tikriausiai jūsų pažintis jam ne itin rūpi ir jis nepamena, ką jam jau pasakojote.

6. Jis naudoj daug mažybinių žodelių. Mažyte, saulute, kačiuk – tokiais kreipiniais labai patogu kreiptis merginą, jei bijai supainioti vardus. Ypač jei jūsų anketos vardas nėra tikrasis jūsų vardas, o jei jis bendrauja su daug merginų, jam kaskart reikia peržvelgti jūsų susirašinėjimą, kad rastų jūsų vardą. Jis tam neturi laiko!

7. Jis daug žada. Rimtų santykių neieškantys vyrai paprastai merginoms žada aukso kalnus. Deja, retai kada savo pažadus įvykdo. Taigi jei jūs apsikeitėte vos keliais laiškais, o jis jau žada su jumis važiuoti į pasaulio kraštą, būkite atsargi.

8. Savo anketoje turi daug nuotraukų, kurios išduoda, kad jis labai rūpinasi savo išvaizda. Atidžiai išanalizuokite jo anketą. Krūva nuotraukų iš foto sesijos, daugybė papuošalų ir stilinga šukuosena gali išduoti, kad jis labiausiai myli save, todėl tikriausiai ieško merginos vienadieniams santykiams.

9. Jis ilgai buvo vienišas arba apskritai neturėjo ilgalaikių santykių. Pradėjusi susirašinėti su simpatišku vaikinu būtinai paklauskite jo apie buvusius santykius. Tai gali daug pasakyti apie jo ketinimus. Jei jis jau ilgą laiką neturėjo rimtų santykių, tikriausiai jis jų ir neieško, net jei ir tikina kitaip.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!