Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kaip sukurti anketą ir kaip bendrauti internetinėje pažinčių svetainėje, kad sulauktumėte daug priešingos lyties atstovų dėmesio.

1. Skirkite daug dėmesio nuotraukų galerijai. Nesvarbu, koks įdomus ir patraukiantis dėmesį yra aprašymas, jei prie jo nebus jūsų nuotraukos ar paviešinsite netinkamas nuotraukas, gali būti, kad daugelis vertų dėmesio vyrų niekada neatsivers jūsų anketos. Tačiau tai nereiškia, kad turite viešinti nuotraukas, kuriose esate dešimtmečiu jaunesnė. Parodykite tas nuotraukas, kurios atitinka realybę ir kuriose pati sau esate graži.

2. Pamirškite kategoriškumą ir prisiminkite viliokliškumą. Kartais vyrai susidomi anketa, tačiau po pirmųjų pasisveikinimų nebežino, ką toliau rašyti, todėl ieško kitų anketų. Daugeliui vyrų ganėtinai sunku parašyti ką nors intriguojančio dešimtis kartų iš eilės, jei moteris nerodo iniciatyvos. Todėl savo laiškuose ir aprašyme apie save venkite kategoriškų teiginių. Pavyzdžiui, jei jums patinka važinėtis dviračiu, aprašyme apie save nerašykite tiesiog „mėgstu važinėtis dviračiu“, o stenkitės suintriguoti: „Per gyvenimą esu numynusi gal kelis tūkstančius kilometrų. Nori prisijungti?“ Ir kai jis jūsų ko nors paklaus, ne tik atsakykite, bet ir ko nors paklauskite jo.

3. Išsiskirkite iš minios pateikdama konkrečių detalių. Leiskite atspėti – jūs tikriausiai savo anketoje esate parašiusi, kad jums patinka susitikti su draugais ar žiūrėti filmus. Tikriausiai ką nors panašaus bus parašę dar kokie keli tūkstančiai moterų, todėl vargu, ar jūsų anketa atkreips dėmesį. Savo teiginiams suteikite daugiau konkrečių detalių, kurios atskleistų jūsų asmenybę. Pavyzdžiui, jei jums iš tiesų patinka susitikti su draugais ir žiūrėti filmus, kur kas labiau suintriguos toks sakinys: „Jei laisvalaikiu nesusitinku su savo neįtikėtiną humoro jausmą turinčiais draugais, užsikaičiu didelį puodą arbatos, susirangau po antklode ir narplioju dokumentines tiesas TV ekrane“.

4. Neparodykite, kad savimi nepasitikite ar esate nusivylusi santykiais. Kartais moterys mėgsta rašyti prisistatymus, kurie atskleidžia nepasitikėjimą ne tik savimi, bet ir nusivylimą vyrais. Pavyzdžiui: „Viliuosi, kad nenuvilsiu protingo, patrauklaus ir išsilavinusio vyro lūkesčių“. Arba: „Mano gyvenime pasitaikė tik netikę vyrai, todėl nežinau, ar dar yra kitokių, bet kas žino“. Tačiau tik pozityvūs teiginiai gali patraukti puikaus vyro dėmesį, todėl verčiau paprastai parašykite, kad jūsų mylimasis turėtų būti protingas, išsilavinęs ir patrauklus. Jokių „viliuosi“, „tikiuosi“, „galbūt“. Stenkitės būti moterimi, kuri žino, ką veikia šioje pažinčių svetainėje, ir neabejoja savo sėkme.

5. Kreipkite dėmesį ne į tuos, kurie jūsų nedomina, o į tuos, kurių ieškote. Kitaip tariant, nepradėkite savo aprašymo „Nedomina tinginiai ir pašlemėkai. Jei nori per pirmą pasimatymą nukeliauti į miegamąjį, aš ne tau“. Nė vienas vyras nepavadins savęs pašlemėku, todėl labai klystate, jei manote, kad tokiu būdu apsisaugosite nuo nepageidaujamo tipo vyrų. Neskirkite nė vieno žodžio tiems, kurie jūsų nedomina, ir kurdama anketą įsivaizduokite, kad rašote tam, kuris galėtų jus sužavėti. Priešingu atveju rizikuojate pasirodyti suirzusi ir smulkmeniška. Patikėkite, negatyvią energiją skleidžiančiai moteriai tikrai nesinori rašyti.

6. Venkite visiems tinkančių apibūdinimų. Pavyzdžiui, jei parašėte, kad esate komunikabili, ištikima ir draugiška, galite tuojau pat ištrinti šiuos apibūdinimus, nes taip rašo dauguma moterų. Rinkitės tik tokius apibūdinimus, kurie apibūdintų tik jus. Juk nė viena mergina ar moteris apie save nepasakytų: „Aš nedraugiška ir neištikima“. Ieškokite tokių apibūdinimų, kurie iš tiesų atskleistų jūsų asmenybę ir padėtų išsiskirti iš kitų. Pavyzdžiui, mėgstu gaminti (nemėgstu gaminti), esu kantri (nenustygstanti vietoje) ir panašiai. Šią taisyklę taikykite ir tuomet, kai kalbate apie reikalavimus antrajai pusei.

7. Nepasirodykite nuobodi. Patikėkite, internetinėse pažinčių svetainėse yra daugybė anketų, kuriose moterys rašo, kad nežino, ką apie save pasakyti, kad geriausiai apibūdinti gali tik kiti, ir pan. Tokie pasisakymai sukuria vaizdą, kad esate tiesiog nuobodi, ir neturite, ką apie save pasakyti. Jei nieko apie save negalite pasakyti, kaip vyras ar vaikinas gali žinoti, ar galėtumėte būti jo antroji pusė?

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!