1. Susilaikymas

Pabandykite kurį laiką iki vestuvių susilaikyti nuo sekso. To laikotarpio trukmė priklauso tik nuo jūsų valios stiprybės – tai gali trukti nuo kelių dienų iki kelių mėnesių. Žinoma, bus labai sunku, tačiau tai pavers jūsų vestuvių naktį ypatinga, laukta ir dar karštesne.

2. Flirtas

Koketuokite, žaiskite, flirtuokite su savo naujai iškeptu vyru jau per santuokos ceremoniją. Patikėkite, pasakyti lengviau nei padaryti! Stenkitės kartkartėmis susitikti jo žvilgsnį, aplinkiniams nepastebint paliesti vienas kitą ir bučiuotis ne tik tada, kai visi susirinkusieji prie stalo to reikalaus garsiais aplodismentais. Šie mažyčiai dėmesio gestai taps puikiu pretekstu ypatingai vestuvių nakčiai.

3. Aromatas

Mus supantys kvapai gali labai stipriai paveikti emocinį mūsų smegenų centrą, skatinti prisiminimus ir kurti nuotaiką. Jie ramina, padeda atsipalaiduoti, suteikia energijos ir jaudina. Būtų nuodėmė nepasinaudoti šia gudrybe!

Jeigu jūs planuojate pirmąją vestuvių naktį praleisti viešbučio numeryje, paprašykite iš anksto papuošti jį mėgstamomis gėlėmis ir pasiruoškite aromatinių žvakių. Atmosferą „įkaitins“ keli lašai ypatingų eterinių aliejų: kvapniosios kanangos, sandalmedžio, levandų ir jazminų. Šie kvapai didina susijaudinimą ir seksualinį geismą.

4. Pradžia

Leiskite jaunikiui jus įnešti į miegamąjį ant rankų. Ši romantiška tradicija siekia Senosios Romos laikus, kur buvo laikoma sėkmės ženklu, teikiančiu malonumą abiem partneriams. Į šį gražų sutuoktinio gestą atsakykite atpalaiduojančiu viso kūno masažu, kuris pamažu (arba staiga!) pereis į jausmingą ir seksualų.

5. Muzika

Iš anksto įsirašykite savo mėgstamų melodijų – tegul jos sukurs muzikinį foną. Kodėl nepakartojus vestuvių šokio tik dviese?

6. Apatinis trikotažas

Gražus apatinis trikotažas pirmajai vestuvių nakčiai (jaunikis jo, kaip ir suknelės, iki vestuvių neturėtų matyti) yra būtinas šventės atributas. Nesigėdykite ir nesijaudinkite nei sekundės, jeigu ant jūsų atviras šilko komplektukas atrodo kiek kitaip nei ant „Victoria's Secret“ modelių. Vyrui svarbu jausti jūsų susijaudinimą ir pasitikėjimą savo seksualumu.

7. Žinutė

Įrašykite savo vyrui neilgą jausmingą vaizdo pranešimą, kuriame atvirai papasakokite apie viską, už ką taip stipriai jį mylite: nuo žavios šypsenos iki humoro jausmo. Jis bus maloniai nustebintas ir sujaudintas.

8. Maistas

Pavalgydinkite vienas kitą. Tai labai malonus būdas intymiam artumui pradėti. Kepsnį su krauju ar baltąją mišrainę palikite svečiams, jums pakaks lėkštės braškių, meliono rutulėlių ir šokoladinių triufelių – tai puikus variantas norint lengvai užkąsti tiesiog lovoje. Jeigu jums tik norisi, galima po vestuvių puotos į viešbučio numerį užsisakyti ir picą, kuria vienas kitą maitinsite žvakių šviesoje.

9. Afrodiziakai

Tęsiant gastronomijos ir erotikos temą reikia priminti, kad kai kurie maisto produktai gali padidinti jūsų libido. Pats akivaizdžiausias ir mėgstamiausias afrodiziakas yra šokoladas, kuriame yra feniletilaminu vadinamos medžiagos, kuri ir skatina atsiduoti kūniškiems malonumams. Meduje ir austrėse yra mineralų, kurie skatina testosterono gamybą.

10. Žaidimas

Sužaiskite erotinį žaidimą „Surask medų“. Užriškite sutuoktiniui akis, užlašinkite ant kūno truputį medaus (ar kokio mėgstamo saldaus padažo) ir leiskite jam jį rasti. Nepamirškite kartkartėmis pasufleruoti, o vėliau atsirevanšuoti. Kitas žaidimo variantas yra „Šilta-šalta“.

Paslėpkite miegamajame nedidelę dovanėlę (saldainius, vyno butelį, jūsų mėgstamų dainų kompaktinį diską) ir linksmai apibūdinkite jos koordinates. „Įminimas“ gali būti šampano pripildytoje vonioje arba po antklode šalia apsinuoginusios nuotakos. Tegul nuo šiol jūsų gyvenime nestigs malonių siurprizų.

11. Pirmasis seksas

Daugelis porų sutiks su tuo, kad pirmasis seksas jų santykiuose buvo ypatingiausias. Tad kodėl bent jau iš dalies neatkūrus tos atmosferos ir iš naujo išgyvenus aistringų pojūčių? Pavyzdžiui, jūs galite pasiklausyti tos pačios muzikos, pasikvėpinti tais pačiais kvepalais ar paprasčiausiai priminti vyrui apie tą saldžią akimirką.

12. Apšvietimas

Jeigu viešbučio taisyklės leidžia, paprašykite personalo, kad prieš jums ateinant numeryje uždegtų žvakes.

13. Dovana

Palikite ant lovos dovanėlę vyrui su seksualine potekste. Pavyzdžiui, striptizo kelnaičių komplektą sau ir jam. Pačios drąsiausios gali įsigyti sekso žaisliukų, kuriuos galima čia pat su malonumu išbandyti.

14. Vonia

Šio žanro klasika – vonia su rožių žiedlapiais, žvakėmis ir masažo aliejumi. Tiesiog įjunkite vandenį ir mėgaukitės.

15. Atsipalaiduokite!

Atgaukite jėgas! Duokite sau nors šiek tiek laiko atsigauti ir pasikalbėkite apie tai, kokia nuostabi buvo praėjusi diena, prisiminkite, kaip jūs susipažinote ir kaip pirmą kartą mylėjotės. Tai preliudijai suteiks dar daugiau intymumo ir jaudulio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)