Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia kelias paprastas priežastis, kurios gali trukdyti susirasti antrąją pusę.

1. Dievinate vakarėlius. Jei siekiate karjeros ir daug dirbate, tikriausiai patiriate daug streso. Naktiniai klubai, barai, vakarėliai – gali būti, kad jums tai yra būdas atsipalaiduoti. Galbūt vakarėliuose kartais susipažįstate su vyrais ir užmezgate santykius, tačiau paprastai jie netrunka ilgai. Nejaugi tikrai manote, kad naktiniame klube galite sutikti savo svajonių vyrą, kuris ieško rimtų santykių? Jau greičiau tokį, kuris mėgsta pasilinksminti ir nėra pasirengęs įsipareigoti.

2. Negalite atsitraukti nuo savo išmaniojo telefono. Patikėkite, sutikti daug įdomių vyrų galite tiesiog gatvėje. Jei jūs eidama papietauti ar namo visą laiką klausotės muzikos ir tikrinatės elektroninį paštą savo telefone, tikrai nepastebėsite žavaus jaunuolio žygiuojančio priešais. Įpraskite eidama žiūrėti tiesiai ir kas žino, gal jūsų žvilgsnis kada nors užklius už vyro, kuris jus užkalbins ir pakvies kavos. Nepamirškite šypsenos!

3. Jūsų spintoje – vien juodi beformiai drabužiai. Garderobas gali pabrėžti arba paslėpti jūsų žavesį. Be to, graži ryški suknelė kartais gali pakelti nuotaiką, o atsiradusią šypseną veide tikrai pastebės priešingos lyties atstovai. Jei tikrai galvojate apie antrosios pusės paieškas, peržvelkite savo spintos turinį ir pasistenkite dėvėti tik tuos drabužius, kurie pabrėžia jūsų žavesį. Kada tai daryti jei ne tuomet, kai esi patraukli ir jauna!

4. Varvinate seilę dėl bendradarbių. Jei jūsų darbe yra daug priešingos lyties atstovų, o jūs esate vieniša, gali būti kad vis įsižiūrite kurį nors bendradarbį. Natūralu, kad kai praleidžiame daug laiko kartu, atsiranda simpatija. Deja, ne visada ji perauga į meilę. Todėl jei jūsų simpatija jau ilga laiką yra tik simpatija, negaiškite laiko ir dairykitės antrosios pusės kitur. Be to, stenkitės nepainioti darbo ir asmeninio gyvenimo, todėl meilės verčiau neieškokite darbe.

5. Turite daug priešingos lyties draugų ir labai dažnai su jais bendraujate. Kada jums susirasti antrąją pusę, jei nuolat vakarieniaujate su draugais? Puiku, jei turite daug draugų, tačiau jei nė su vienu priešingos lyties draugu iš tiesų nematote perspektyvos ir galimybės, kad santykiai perraugs į romantiškus santykius, tuomet skirkite daugiau laiko antrosios pusės paieškoms. Beje, galbūt jūsų draugai turi vienišų pažįstamų?

6. Ignoruojate savo biologinį laikrodį. Jei jums jau daugiau nei trisdešimt, o jūs vis dar vieniša, tačiau tik laukiate savo antrosios pusės ir nieko nedarote, kažin, ar artimiausiu metu situacija pasikeis. Atminkite, kad randa tas, kas ieško, ir kartais reikia įdėti šiek tiek pastangų, jei norite pakeisti savo gyvenimą. Jei svajojate kada nors sukurti šeimą ir turėti vaikų, nederėtų užmiršti, kad vieną dieną galite suprasti, kad jau per vėlu.

7. Tikite, kad iš vienadienių santykių gali gimti ilgalaikiai santykiai. Kai kurios vienišos moterys gyvena šia diena ir yra linkusios užmegzti trumpalaikius santykius. Galbūt jos tikisi, kad vyras, užmezgęs trumpalaikius santykius, vieną dieną pasiūlys kurti rimtus santykius. Tačiau iš tiesų taip nutinka retai – kam vyrui rimti santykiai, jei jūs sutinkate su juo būti be įsipareigojimų?

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!