Tai susiję su laukimu, alkiu, troškimu, geismu ir galiausiai – su begaliniu pasitenkinimu.

Norite išgirsti sekso istoriją, kuri gali tapti ir jūsų gyvenimu?

Knygų apie seksualumą ir santykius autorė Pamela Madsen papasakojo apie savo įsimintiniausią gyvenime orgazmą.

„Stipriausio orgazmo, kokį tik teko patirti, turėjau palaukti dvi dienas. Nejuokauju.

Kai atsigulėme į lovą, mano partnerio ranka atsidūrė man tarpkojų. Net žiūrint televizorių jis neduodavo man ramybės. Ėjau iš proto, nes jis staiga perjungdavo kanalą ir atsinešdavo alaus. Jis mėgavosi tuo, kad privertė mane laukti. Ir aš tuo mėgavausi. Tas laukimas buvo toks stiprus.

„Ar viskas gerai“, – nusišypsojo jis? Man beliko tik griežti dantimis. Staiga jis ištraukė mūsų žaisliuką – vibratorių, įjungė jį tiesiai man prieš aksi. Aš meldžiau sekso (beje, sekso meldžianti moteris – labai seksualu). Paskui jis pridėjo žaisliuką žemiau. Aš ėmiau dejuoti, o kai jau buvau bepasiekianti malonumo viršūnę, jis palaikė delną, kol pajutau, kad orgazmo nebus.

Vos neverkiau, kai jis išjungė šviesą. Kūnas degė, kelias valandas negalėjau užmigti. Ryte pabudau degdama iš geismo. Atsimerkiau, ir pamačiau, kad jis stebi mane. „Ar ko nors norėtum, brangioji?“, – murktelėjo. Vos susilaikiau nešokusi ant jo. Vietoje to praskyriau kojas ir sudejavau. Ir vėl pradėjome. Lėtai, lėtai, beveik iki orgazmo, staiga pauzė ir vėl – laukimas. Lietimas, laukimas, veiksmas, laukimas. Kol galiausiai man leido pajusti malonumą. Tai buvo geriausias seksas mano gyvenime ir vienas įsimintiniausių orgazmų.

Tai buvo išmintingas erotinės lygties naudojimas: kliūtys (ar galėsiu patirti orgazmą) + draudimas (nepatirsiu orgazmo, kol nebus baigtas šis žaidimas, be to, moterys tokių dalykų nemaldauja) + laukimas (ar šį kartą pajusiu orgazmą) + geismas (prašau, leisk patirti orgazmą)“.

Geriausias seksas – ne genitalijų lietimas, tai mokėjimas žaisti su erotine energija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)