Šeši žmonės papasakojo apie tokias savo patirtis, rašoma „The Guardian“.

Margaret Hunter, 88 m.

Man buvo 26 metai, už savaitės turėjau ištekėti už Johno. Mes buvome susižadėję trejus metus, seksas mane beprotiškai gąsdino, nes, nors labai norėjau pabandyti, bet gyvenau laikmečiu, kai „geros mergaitės“ to nedarydavo. Tapti netekėjusia mama bijojau labiau nei mirti nuo gripo, kuris po karo siautė mūsų kaime. Mano tėvas mums surentė mažytį namelį savo ūkyje, abiejų tėvai davė baldus. Likus savaitei iki vestuvių mes ten nuvykome su dideliais krepšiais puodų ir patalų, kad paruoštume namus ir galėtume juose gyventi po vestuvių. Beklodami savo dvigulę lovą mes netyčia užgriuvome vienas ant kito. Mylėtis buvo taip gera, kad aš kone verkiau, Johnas jautėsi panašiai – mums abiem tai buvo pirmas kartas. Nuo to laiko taip ir nenustojome mylėtis.

Gary Robertsas, 42 m.

Mūsų santuoka byrėjo, ir mano žmona užmezgė romaną. Tai buvo šokas mums abiem, mes abu supratome, kad norime būti kartu ir nusprendėme kreiptis į porų konsultantą, nes tai mano elgesys pastūmėjo ją į kito vyro glėbį. Aš tai žinojau, bet niekaip negalėjau išmesti to vyruko iš galvos ir mūsų seksualinis gyvenimas buvo miręs – vos mes pradėdavome glamonėtis, man sukildavo pyktis arba liūdesys ir aš imdavau kapstytis praeityje. Žinojau, kad tai mano problema, bet tiesiog niekaip negalėjau liautis. Ir štai vieną vakarą mes kartu nuėjome į kiną žiūrėti komedijos ir juokėmės iki ašarų. Namo ėjome apsikabinę, kalbėdami apie juokingiausias matytas komedijas. Kai grįžome namo, buvo tamsu, ji nuėjo užkaisti arbatos, o aš tiesiog ją pačiupau ir mes mylėjomės ant virtuvės grindų. Viskas vėl buvo kaip anksčiau, iki to nelemto jos romano.

Kate Murray, 41 m.

Seksas man niekada nebuvo toks svarbus. Draugavau su pora vaikinų, ir seksas su jais buvo tiesiog santykių dalis. Su vienu jų susižadėjau, ir mes pradėjome ne itin entuziastingai planuoti vestuves, bet kai aš galiausiai mūsų santykius nutraukiau, nė vienam iš mūsų nebuvo labai skaudu. Tada porą metų gyvenau susitelkusi tik į darbą ir draugus. Bet kai per vienas vestuves susipažinau su Janie, man visiškai nurovė stogą. Niekada negalvojau, kad esu homoseksuali, ir tiesą sakant, negalvoju nė dabar – tiesiog Janie yra man skirta. Nebuvo jokių dramų, nieko, ir aš niekada nepamiršiu mūsų pirmosios nakties, nes ji tik patvirtino, kad mes sutvertos viena kitai. Kartais stebiuosi, kaip galėjau galvoti, kad seksas nesvarbus, nes dabar jis yra tarsi klijai, laikantys mus kartu kas benutiktų – o mes labai dažnai pykstamės!

Kevinas Barkeris, 29 m.

Man buvo 16 metų, buvau festivalyje. Pirmas porą naktų man buvo visko per daug, ir aš gaivaliojausi po baisiausių pagirių, kai susipažinau su Magda. Ji buvo keleriais metais vyresnė už mane, aš pamiršau savo draugus ir praleidau dieną su ja, tik vėliau nutempiau ją su jais susipažinti. Man daugiau nebereikėjo alkoholio, buvau apgirtęs nuo jausmų, įsitikinęs, kad įsimylėjau. Ji mane parsivedė į savo palapinę ir mes praleidome vieną naktį kartu. Tikėjausi, kad kartu būsime bent jau likusį savaitgalį, bet ji susirado kažką kitą, ir aš jaučiausi sudaužytas į šipulius. Aš vis dar galvoju apie ją. Jokia kita seksualinė patirtis taip ir neprilygo tai karštai prakaituotai nakčiai jos mažoje palapinėje. Jei kada sutiksiu moterį, su kuria pajusiu tą patį – aš ją vesiu.

Heather Brown, 60 m.

Prieš 15 metų man buvo diagnozuotas krūties vėžys, ir mano vyras neištvėrė. Po metų jis mane paliko dėl jaunesnės moters, ir tai galutinai sužlugdė mano pasitikėjimą savimi. Aš priaugau svorio, nebesirūpinau savo išvaizda, be to, dėl ligos teko anksti pasitraukti iš darbo, tad aš tiesiog sėdėjau dienų dienas ir nieko neveikiau. Prieš penkerius metus mano geriausia draugė prarado kantrybę, aprėkė mane, liepė susiimti ir prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą. Tai mane taip šokiravo, kad aš jai paklusau, atsikračiau 20 kilogramų ir pradėjau reguliariai bėgioti. Ėmiau susitikinėti su mielu vyriškiu, ir iš pradžių labai nervinausi, nes seksualinės patirties tebuvau turėjusi tik su savo vyru. Bet kai galiausiai su juo pasimylėjau (tai buvo pirma mano intymi patirtis per 10 metų), tai buvo nuostabu. Po to susitikinėjome dar kurį laiką. Po jo buvau užmezgusi santykius su dar pora vyriškių, ir iki šiol nepraradau pasitikėjimo savimi ir savo seksualumu.

Grantas Earlas, 38 m.

Labai norėjau išsitempti savo merginą į dviračių žygį po Škotijos salas, nes buvau jau anksčiau ten buvęs, ir oras buvo pasakiškas. Man pavyko ją įkalbėti, mes išvykome, bet mums bevažiuojant pradėjo lyti, ir lietus niekaip nesiliovė. Ji buvo labai nepatenkinta. Kai trumpam nustojo lyti, mes nusprendėme pasistatyti palapinę smėlio kopose, aš kažką vapėjau apie gamtos grožį – šviečiančią saulę, griaustinį ir atsivėrusį dangų. Ji ėmė juoktis, nusimetė drabužius ir guminius batus, įmetė juos į palapinę ir stovėjo lietuje visiškai nuoga. Aš stovėjau apstulbęs, kol ji nepaliepė: „Tučtuojau nusimesk drabužius!“. O mes net nebuvome dorai pasistatę palapinės. Aplipome smėliu nuo galvos iki kojų, o kai grįžome, ji vis dėlto mane metė, bet tai vis tiek buvo geriausias seksas mano gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (958)