Į Maskvos urologus – andrologus kreipėsi sutuoktinių pora, kartu pragyvenusi daug metų. Prieš pusmetį 50 metų vyriškiui kilo erekcijos problemų ir medikai į jo lyties organą įstatė specialų implantą. Jis sudarytas iš sujungtų, pripučiamų cilindrų, kurie įstatomi į kaverninius lyties organo kūnus. Jie pripildomi skysčio, naudojant mikropompą, kuri paslepiama sėklidėse. Kelis kartus spustelėjus pompą, lyties organas sutvirtėja.

Tačiau vyro sutuoktinė pradėjo reikalauti, kad medikai pašalintų šį prietaisą. Ji tvirtino, kad po operacijos vyras lovoje tapo net šaunesnis, negu jaunystėje, tačiau ją pradėjo kankinti įtarimai, kad jis taps jai neištikimas. Pats vyriškis šalinti stebuklingo prietaiso nenorėjo, bet baimindamasis valdingos žmonos, sutiko, kad medikai tai padarytų.

Gydytojams teko įdėti daug pastangų, kad įkalbėtų vyrą atsisakyti operacijos. Vyriškis tikino, kad niekada neturėjo kitos moters ir neketina jos ieškoti.

Prabėgus kuriam laikui medikai sužinojo, kad pora vis dėlto išsiskyrė, nes žmona nesiliovė reikalavusi, kad vyras atsisakytų implanto. Vyriškis veikiausiai susirado kitą moterį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (135)