Rožės

Tas, kuris dovanoja rožes (meilės simbolį), bus toks mandagus, kad duos jums laiko iš pradžių pamerkti rožes į vazą, ir tik tuomet nusitemps jus į lovą. Malonu, ar ne? Beje, jis apskritai išsiskiria dėmesiu smulkmenoms – taigi vargu ar bent viena jūsų erogeninių zonų liks be jo dėmesio (visi „karštieji taškai“ bus surasti ir kruopščiai išnagrinėti jo pirštais, lūpomis ir liežuviu). Toks tipas veikiausiai neapsiribos standartiniu judesių rinkiniu, jo susijaudinimas auga priklausomai nuo partnerės susijaudinimo, taigi jis iš pradžių išves jus iš proto, ir tik paskui pagalvos apie save.

Orchidėjos

Tas, kuris atneša jums rafinuotų orchidėjų (seksualinio malonumo ir žaismingumo simbolį), gali konkuruoti su pačiu Kazanova savo erotinėmis improvizacijomis ir kūrybingumu. Jis ilgai nemąstys. Jūs ir apsidairyti nespėsite, kaip atsidursite jo glėbyje pusnuogė. Veikiausiai jis veiks pagal planą „jūs patraukli, aš – velniškai patrauklus, ko gi delsti?“ Iš anksto nuspėti, kuo būtent šis vyriškis nustebins jus lovoje, neįmanoma, tačiau turbūt sužinosite ką nors naujo, net jei Kamasutra – jūsų stalo knyga.

Ramunės (lauko gėlės, gėlės iš artimiausios klombos)

Tas, kuris atneša kuklią puokštę iš tokių pat kuklių gėlių, vargu ar ims plėšti nuo jūsų apatinius dantimis. Nelaukite iš jo laukinių aistrų, vis dėlto švelnumas ir romantika – garantuoti. Jis lyg gyvas pliušinis meškiukas, laikys jus savo glėbyje, šnibždės į ausį meilius žodžius. Lovoje jis gan... nusakomas. Pasiruoškite tam, kad savo seksualinį potencialą jis realizuos tik viena poza – misionieriaus.

Tulpės

Gėlių kalboje raudonos tulpės reiškia prisipažinimą meilėje, geltonos – meilę be atsako, tačiau su tulpes atnešusio vyriškio ketinimais tai neturi nieko bendra. Paprastai šis vyras puikiai žino, ko nori. Jūsų – čia ir dabar. Jį mažai domina meilės preliudija, maža to, šiam vyrui reikia paprasto, kone gyvuliško sekso be romantinės potekstės. Jei jums taip pat nusispjaut į klasikinę įvykių eigą lovoje, yra šansas, kad būtent su šiuo tipu jūsų laukia geriausias orgazmas gyvenime.

Saulėgrąžos

Jis atnešė jums saulėgrąžų (džiaugsmo, pasitenkinimo ir šilumos simbolį) ir pats panašus į mažą saulutę? Būkite kantri (vėliau būsite apdovanota už tai). Iš pradžių jūsų laukia tylus, jaukus, kone šeimyninis vakaras, kai galima apiberti vienas kitą švelnumais, šnibždesiais, pasigaminti ką nors skanaus. O štai artėjant nakčiai jis pagaliau surizikuos pradėti erotinius reikalus, kurie gali užsitęsti iki ryto. Toks vyras bus švelnus ir dėmesingas, jam patinka ne tiek orgazmas, kiek link jo vedantis procesas.

Lelijos, kalijos

Dovanojantis lelijas baiminasi atsidurti nejaukioje situacijoje, pavyzdžiui, „negalėti“ pačiu atsakingiausiu momentu, ir todėl elgiasi kiek sukaustytai. Tai galima supainioti su šaltumu ar net pasipūtimu, atrodo, kad guldamasis į lovą, jis daro jums paslaugą, tačiau viskas ne taip. Tačiau, ką čia slėpti, tarp šių tipų pasitaiko ir tikrų egoistų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)