„Milijonų peržiūrų sulaukusiame žymiojo filmo anonse pirmiausia nuskamba kvietimas į vakarienę. Todėl artėjant filmo premjerai ir Valentino dienai kartu su virtuvės šefu Daliumi Aleksiejevu ryžomės eksperimentui ir interpretacijai - o kokia galėtų būti ši vakarienė? Taip sukūrėme gundančią, erotiškai ir visiškai neįprastą maistą fotosesiją”, - pasakoja fotografas.

Anot jo, patiekalai, kuriuos sukūrė D. Aleksiejevas, restorano „Trinity” virtuvės šefas, čia parodomi visiškai kitaip, nei įprastose maisto fotosesijose. „Leidomės į fantaziją, kaip meniškai parodyti maistą visiškai kitaip ir susieti su kultinio filmo atmosfera, detalėmis, nuotaika”, - sako R.Daskevičius.

Ši neįprasta maisto fotosesija - fotografo R.Daskevičiaus asmeninio projekto „52 kartai“ dalis, kurio metu fotografas kiekvieną savaitę su vis nauja idėja fotografuoja vis kito žymaus virtuvės šefo receptus - nuo užkandžio iki deserto, skirtus specialiai savaitgalio vakarienei.

Prie projekto nuo metų pradžios jau prisijungė tokie virtuvės šefai kaip Ali Gadžijevas, Adomas Jegnoras, Honorata Lyndo, Artūras Naidenko, Gediminas Endriukaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)