aA
Fotografas Robertas Daskevičius, artėjant kultinio filmo „50 tamsesnių atspalvių“ premjerai, sukūrė maisto fotosesiją, įkvėptą garsiojo aistras kurstančio filmo.
© Robertas Daskevičius

„Milijonų peržiūrų sulaukusiame žymiojo filmo anonse pirmiausia nuskamba kvietimas į vakarienę. Todėl artėjant filmo premjerai ir Valentino dienai kartu su virtuvės šefu Daliumi Aleksiejevu ryžomės eksperimentui ir interpretacijai - o kokia galėtų būti ši vakarienė? Taip sukūrėme gundančią, erotiškai ir visiškai neįprastą maistą fotosesiją”, - pasakoja fotografas.

Erotika pagardintas maistas: fotosesiją įkvėpė „50 tamsesnių atspalvių“
© Asmeninis archyvas

Anot jo, patiekalai, kuriuos sukūrė D. Aleksiejevas, restorano „Trinity” virtuvės šefas, čia parodomi visiškai kitaip, nei įprastose maisto fotosesijose. „Leidomės į fantaziją, kaip meniškai parodyti maistą visiškai kitaip ir susieti su kultinio filmo atmosfera, detalėmis, nuotaika”, - sako R.Daskevičius.

Erotika pagardintas maistas: fotosesiją įkvėpė „50 tamsesnių atspalvių“
© Robertas Daskevičius

Ši neįprasta maisto fotosesija - fotografo R.Daskevičiaus asmeninio projekto „52 kartai“ dalis, kurio metu fotografas kiekvieną savaitę su vis nauja idėja fotografuoja vis kito žymaus virtuvės šefo receptus - nuo užkandžio iki deserto, skirtus specialiai savaitgalio vakarienei.

Erotika pagardintas maistas: fotosesiją įkvėpė „50 tamsesnių atspalvių“
© Robertas Daskevičius

Prie projekto nuo metų pradžios jau prisijungė tokie virtuvės šefai kaip Ali Gadžijevas, Adomas Jegnoras, Honorata Lyndo, Artūras Naidenko, Gediminas Endriukaitis.

Erotika pagardintas maistas: fotosesiją įkvėpė „50 tamsesnių atspalvių“
© Robertas Daskevičius
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Ant branduolinio karo slenksčio: kodėl 2020-ieji gali tapti lemtingi (289)

Netikėtai kilus didelei tarptautinei krizei kurį laiką trunka apsižodžiavimai, raginimų sėsti...

Savaitės orai: pirmadienį gresia rekordas, vėliau bus blogiau

Pirmadienį Lietuva pateks į galingo ciklono pietvakarinę šiltąją dalį. Dangumi plaukiantys...

Žydų gydytojas parodė dar nepažįstamą Aušvico pusę (101)

„ Aušvicas neturi pasikartoti – šis troškimas, atsiradęs tėvo širdyje, vokiečiams palikus...

Išskirtinį Europoje karaliavusios dinastijos atstovų veido bruožą nulėmė kraujomaiša: išnyko visa giminė (24)

Daugeliui karalių ir karalienių, priklausiusių Austrijos Habsburgų dinastijai, valdžiusiai...

Miestas, kadaise tituluotas prekybos sostine: prasiautęs pirmasis pasaulinis karas paliko tik apokaliptinius vaizdus (11)

Prieš pirmąjį pasaulinį karą Tauragė turėjo beveik trylika tūkstančių gyventojų,...

Derbis, kurio galėjo ir nebūti: LKL lyderių galvose kirba kitokie klausimai (7)

Kalbant juokais, Kauno „Žalgirio“ tritaškių pataikymo procentas nemeluoja. Žvelgiant į jį,...

Hobį darbu pavertęs panevėžietis: veikla prasidėjo todėl, kad valgyti norėjosi (27)

Panevėžio rajone gyvenantis menininkas Erikas Hincas jau trisdešimt metų užsiima keramika ir...

Kaip geriau nepakuoti dovanų, jei nenorite nuvilti (1)

Kuklios dovanos, supakuotos į prašmatnias, daug žadančias pakuotes, sukuria apgaulingų...

Atėjus šeimyniniams džiaugsmams, išėjo vyriški: viskas dėl to prakeikto sekso... (231)

Rašau, nes nebeturiu ko prarasti. Tegu perskaito kas tik nori, tegu tai būna šauksmas į tyrus, bet...