Anaiptol ne kiekvienas vyras bando įgyvendinti visus savo drąsiausius erotinius troškimus ir ryžtasi tokiems seksualiniams išdykavimams, kurių scenarijus vysto savo galvoje, tačiau susidomėjimas jais daugumai nenusilpsta visą gyvenimą.

1. Striptizas ir nuogalė vitrinoje

Kad ir kiek stengtųsi dailioji žmonijos lytis suteikti savo apdarams viliojančią išvaizdą, apnuogintam moters kūnui kaip ir anksčiau nėra konkurencijos.

Fantazijos tema „Moteris be drabužių“ vyriškos lyties atstovams kyla dar lytinio brendimo stadijoje. Ir nėra ko stebėtis, kad sutuoktinis nepraleidžia nė vienos aktų fotografijų parodos ir kruopščiai saugo erotinio turinio DVD kolekciją. Ar dama nusirenginėja pati, pavyzdžiui, šokdama striptizą, ar tai daro dalyvaudama įvairiuose erotiniuose ir vaidmenų žaidimuose, čia nėra svarbu.

Svarbiausia, kad tai būtų gražu ir leistų vyrui mintyse kurti tolimesnį drąsių veiksmų planą.

2. Sekso turizmas

Seksualinė revoliucija padarė savo darbą: daugelyje šalių atsirado galimybė šalia istorinių įžymybių artimiau susipažinti su moteriškos lyties gyventojais. Vakarų Europos damos visai nepanašios į lietuves ar ruses, o amerikietės – į azijietes ir įdegusias pietinių kontinentų gražuoles. Entuziastai net sudarė seksualinį pasaulio žemėlapį, kurį vainikuoja orgijų, biseksualių ir kitokie reti simboliai.

3. Pirkimas ir pardavimas

Parduodamas seksas – vis dar mėgstamas stipriosios lyties laisvalaikio praleidimo būdas. Gausi pasiūla ir prieinamos moterys iš pusės pasaulio neretai tampa lemiama tokių seksualinių malonumų pasirinkimo priežastimi net rimtiems moralistams ir įstatymų nepažeidžiantiems vyrams.

4. Vaidmenų žaidimai

Erotinio pobūdžio vaidinimų pomėgis gali neturėti nieko bendra su vyro polinkiu į kūrybą. Šiaip ar taip, bet kurio amžiaus vyro vaizduotėje visada gyvena koks trejetas ryškių moteriškų personažų, paimtų visai ne iš literatūros kūrinių. Moksleivė, medicinos sesuo, sekretorė, odiniais drabužiais apsitraukusi valdovė, nuotaka ir kitos.

5. Grupinis seksas

Paplitusi nuomonė, jog savo moterimi vyras niekada nepasidalys net su geriausiu draugu, lengvai sukels abejonių, jei pasidomėsite didėjančiu svingerių klubų lankomumu. Abiejų partnerių noras dalyvauti tokiame seksualiniame nuotykyje, žinoma, turi didelės reikšmės. Tačiau iniciatyva dažniausiai kyla iš vyrų pusės. Nesunku įsivaizduoti, koks porų skaičius visame pasaulyje negaišta laiko klubams, bet apsiriboja naminiais vakarėliais, įtraukdami į žaidimus pažįstamus ir draugus, kurių seksualiniai skoniai ir interesai sutampa.

6. Viena moteris gerai, dvi – dar geriau

Tiesa, merginų gali būti ir daugiau nei dvi. Ar tai vyriškas godumas, ar būdas patenkinti ne tiek savo esminį instinktą, kiek savimeilę, tikrai sunku būtų pasakyti. Lygiai taip pat sunku būtų surasti iš šimto vyrų bent vieną, kuris būdamas sveiko proto ir neturėdamas įsipareigojimų, atsisakytų sudaryti draugiją lovoje kelioms damoms. Ar bent stebėti jas iš šalies.

Įdomu tai, kad merginų, įgyvendinančių šią vyrų fantaziją, seksualinė orientacija vyrų beveik nejaudina.

7. Internetinis aktyvumas

Psichologai ir seksologai ne pirmi metai kelia susirūpinimą dėl padidėjusio vyrų potraukio interneto erotiniams žaidimams. Tokių seksualinių tinklaraščių lankytojų psichinių sveikatos sutrikimų sąrašas nuolat ilgėja.

Tačiau vyrai ir internete lieka vyrais, baimė dėl galimų sveikatos ir psichikos sutrikimų jiems nežinomos, o į medikų užuominas ir priekaištus jie reaguoja abejingai, priskirdami jų susirūpinimą paprasčiausiam pavydui.

Moterys, jei skaitote šį tekstą vyrui per petį: šiuo atveju pasiūlyti vyrui kaip garbingą ir sveiką alternatyvą galima tik tikrą ir visa užgožiančią meilę su tradiciniais būdais prablaškyti vienam kitą santuokinėje lovoje be pagalbininkų iš šalies.