Vis dėlto, atsitiktinių orgazmų pasitaiko, ir su tuo susidūrė daugiau moterų, nei jums gali atrodyti. Paimkime iš jų devynias ir išklausykime jų istorijas. Pasiruoškite būti nustebinti.

Vandens darbas

„Kartą gulėjau viena po tikrai aukštu medžiu, ant mano veido krito vandens lašai. Nežinau, kas man nutiko, tačiau staiga pajutau ypatingai intensyvų ryšį su mane supančia gamta ir supratau, kad galiu patirti orgazmą. Tai buvo šauniausias man kada nors nutikęs dalykas“, – pasakoja 24 metų Ella.

Džinsų žavesys

„Tryniausi į savo vaikino koją vidurinėje mokykloje ir įsiaudrinusi apžergiau jo koją. Net jo džinsai sudrėko“, – sako 27 metų Grace.

Gimdymo privalumai

„Esu 43 metų trijų vaikų mama, kuri patyrė, kad sąrėmiai ir vagininis gimdymas gali suteikti labai įsimintinus orgazmus. Tai vadinama ekstazės pagautu gimdymu ir tai yra mažai žinoma sena paslaptis mūsų visuomenėje“, – aiškina 43 metų Marev.

Sporto galia

„Pirmą kartą patyriau orgazmą, kai penkiolikos bėgiojau. Kažkas nutiko trinantis kojai į koją. Kai tai nutiko dar kartą, per šokių pamoką dariau šuoliukus žergtai-glaustai, o kartą tai patyriau šokdama džaivą per pramoginių šokių vakarėlį“, – prisipažįsta 37 metų Celeste.

Laiminga pabaiga

„Man tikrai patinka masažai. Neišsiplečiant, įpusėjus bet kokį masažą, aš patiriu orgazmą. Stengiuosi atsipalaiduoti ir galvoti apie kažką kita, tačiau kai tas jausmas apima, jaučiuosi taip, kad neįmanoma to sustabdyti“, – sako 25 metų Jane.

Idealus derinys

„Patyriau orgazmą per „Grateful Dead“ (amerikiečių roko grupė, red.) koncertą. Muzikos, nuotaikos ir įvairių medžiagų ore derinys, taip pat mano šokimas ir siūbavimas – staiga tai patyriau. Tai buvo netikėta, nuostabu ir, svarbiausia, privertė mane jauname amžiuje suprasti, kad orgazmas gali įvykti be tradicinių seksualinių patirčių“, – neabejoja 47 metų Jenn.

Slidu, kai šlapia

„Įšokau į dušą ruošdamasi nuostabiam dvigubam pasimatymui. Nujausdama galimai seksualų laiką, pradėjau tvarkyti savo kojas. Pabaigiau dešiniąją, paskui perėjau prie kairės. Sukinėjausi, išbandydama įvairias pozas, kad galėčiau geriausia pasiekti. Galiausiai, po gerų dviejų minučių judėjimo, atsistojau tiesiai. Ir taip nutiko, kad atsistojus tiesiai, vanduo ėmė bėgti tiesiai man per tarpkojį. Ir taip prasidėjo kova. Kova tarp mano skutimosi gebėjimų ir orgazmo kontrolės. Mano mergina juokiasi, kad kalbant apie pastarąjį, man trūksta valios. Įpusėjau skusti kairę koją, kai suvokiau, kas dabar pat nutiks – nugriūsiu. Praradau pusiausvyrą, pradėjau slysti ir galiausiai trenkiausi galva į sieną. Taigi, sėdžiu su maišeliu šaldytų daržovių, kad sumažėtų guzas ant galvos, pusė kojos neskusta“, – atvirai pasakoja 32 metų Rose.

Tarsi fejerverkas

„Vieną dieną prausdamasi vonioje atradau nuostabią ir gražią dušo galvutę. Ta šiluma, nuostabus jausmas žemiau. Tada, ką gi, tai buvo fejerverkas. Jaučiausi taip, lyg daryčiau kažką blogo, bet spėju, kad man nerūpi, nes po to ėmiau dažnai maudytis vonioje“, – neslepia 31 metų Mia.

Įsimintiniausias sapnas

„Kartą miegodama patyriau patį galingiausią orgazmą, kokį tik galima įsivaizduoti. Pabudau persunkta prakaito. Teko šokti į dušą. Jis buvo beprotiškai intensyvus. Niekada to nepamiršiu“, – neabejoja 27 metų Brea.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (489)