Ranka

Kada? Po pagrindinio patiekalo.
Kaip? Atėjo laikas imtis ryžtingų veiksmų. Tavo tikslas – vidinė jos rankos pusė aukščiau riešo.
Kodėl? Riešas – viena jautriausių moters organizmo zonų.

Delnas

Kada? Kai ją prajuokinsi.
Kaip? Sakydamas pagrindinę savo pokšto frazę lyg netyčia gestikuliuodamas paliesk jos delną.
Kodėl? Delnuose, lūpose ir liežuvyje yra daugybė taškų, perduodančių nervinius signalus tiesiai į smegenis, todėl šios vietos tokios jautrios lietimui. Iki lūpų ir liežuvio dar prieisi vėliau, o kol kas nepaliauk juokauti.

Liemuo

Kada? Išeinant iš restorano.
Kaip? Nereikia įsikibti jos tari apšvietimo stulpo išeinant iš baro. Veik flamenko stiliumi: švelniai apkabink ją per liemenį, tačiau venk prisilietimo prie pilvo – moterys ne šunys, nemėgsta, kai jas ten kaso. Ypatingai po vakarienės.
Kodėl? Juk reikia jai pagaliau leisti suprasti, kas čia vyksta.

Plaštaka

Kada? Prieš sėdant į taksi.
Kaip? Atidaryk atvažiavusio automobilio dureles ir paėmęs už rankos padėk jai įsėsti.
Kodėl? Tai mandagumo bei draugiškumo gestas, kuris tikrai sulauks merginos malonės. Reikia šiek tiek sumažinti įtampą po prisilietimo prie liemens.

Kelis

Kada? Bare, kai liksite daugmaž vieni.
Kaip? Galimi du variantai: arba pavyks, arba ne. Reikėtų švelniai paglostyti netgi ne patį kelį, o po juo esančią duobutę ir šlaunies viršutinę dalį — šios zonos itin erogeniškos.
Kodėl? Tos kūno vietos, prie kurių liečiamasi retai, ypatingai jautrios, nes jos nėra įpratusios prie stimuliavimo.

Pirštai

Kada? Vėl važiuojant taksi.
Kaip? Pirštais paliesk jos delną ir paimk už rankos taip, kad jūsų pirštai susipintų. Kine tokias scenas mėgstama rodyti stambiu planu.
Kodėl? Taip imituoji, kaip liestųsi jūsų kūnai sekso metu. Kitaip tariant, tai vienareikšmiška užuomina. Dabar jau gali prašytis puodelio kavos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (296)