Kaip žmonės supranta, kad jau pasirengę žengti prie altoriaus, atskleidžia yourtango.com.

Štai dešimt požymių, bylojančių, kad esate pasirengę santuokai.

1. Kai įsivaizduodami savo gyvenimą ilgiems metams į priekį vizijose nuolat matote savo antrąją pusę. Nieko kito vietoj to žmogaus negalite net įsivaizduoti.

2. Mintis apie vaikus, kadaise buvusi tokia svetima ir atstumianti, tampa vis patrauklesnė. Pradedate vaikų auginimą įsivaizduoti kaip kažką džiaugsmingo ir žavaus.

3. Kai mintis apie mylėjimąsi su kažkuo kitu, bet ne jūsų antrąja puse, kelia pasibjaurėjimą. Negalite net pagalvoti apie tai, kad kažkas kitas liestų jūsų kūną.

4. Jums patinka nubusti šalia savo antrosios pusės. Jeigu naktį praleidžiate atskirai, jums ryte nubudus trūksta mylimo kūno šalia.

5. Jūsų antrosios pusės nestandartinė šeima jums atrodo žavi ir eklektiška.

6. Jūs pastebite kitų žmonių vestuvinius žiedus.

7. Pradedate galvoti apie bendrus finansus. Pradedate skaičiuoti, ar nevertėtų parduoti savo viengungiško būsto ir pamąstyti apie bendrus namus.

8. Mėgaujatės kartu praleistomis paprasčiausiomis akimirkomis. Nebūtina netgi kartu kažką veikti, pakanka kartu būti. Ar kartu užsukote į parduotuvę, ar kartu žiūrite televizorių, jums tiesiog patinka būti drauge.

9. Jūs vienas kitą imate besąlygiškai palaikyti ir užstoti. Rodote vienas kitam savo geriausias puses ir jaučiate savo antrosios pusės paramą.

10. Visiškai pasitikite savo antrąja puse. Nėra kito tokio žmogaus pasaulyje, kuriuo galėtumėte šitaip pasikliauti.