Kaip priprasti prie naujo meilužio ir ką daryti, kad pirmas seksas būtų abiem maksimaliai malonus?

Svarbiausia geram pirmam kartui - teisingai pasirinktas laikas, kai abu partneriai pasirengę ir nori tapti vienas kitam artimesni, perkelti santykius į kitą lygį. Jei vyras darė pernelyg didelį spaudimą, o mergina buvo ne iki galo užtikrinta ir sutiko tik iš baimės prarasti vyriškį, vargu ar ji patirs malonumą.

Todėl tegu pirmosios nakties sprendimas visuomet būna jūsų: merginos pasitikėjimas savo geismu ir pasiruošimas - sėkmingo pirmo karto pagrindas.

Pirmoji taisyklė. Šypsokitės nesusipratimams

Vienokie ar kitokie nesusipratimai yra neišvengiami. Susidūrėte kaktomis, trekštelėjo keliai - ko tik nenutinka. Nesistenkite elgtis taip, lyg nieko neatsitiko, norėdami ištrinti nejaukų momentą.

Nusišypsokite ir pabučiuokite partnerį. Užbėkite už akių konfliktui ir toliau tęskite tai, kur sustojote. Seksą gadina ne nesusipratimai, o būtent jūsų sutrikimas.

Antroji taisyklė. Eksperimentus palikite geresniems laikams

Gerų laikų, žinoma, nereikia atidėlioti, tačiau ir skubinti jų neverta. Seksas esant ryškiai šviesai, neįprastos vietos, specifiniai aksesuarai - visa tai reikalauja tam tikro artumo su partneriu laipsnio ir pasitikėjimo vienas kitu. Kai kurios sutinka su eksperimentais tik nenorėdamos pasirodyti kompleksuotos.

Jaudinatės dėl to, kad jūsų krūtinė neideali, kad yra celiulitas - jis taip pat jaudinasi dėl savo trūkumų. Tai natūralu, jei norite padaryti malonų įspūdį. Ryški šviesa gali sutrukdyti pasirodyti gera meiluže, o antro karto gali ir išvis nebūti. Jei viskas klostysis palaipsniui, prieisite ir prie eksperimentų.

Trečioji taisyklė. Kalbėkitės

Daugelio porų patirtis rodo, kad emocijos, kurios patiriamos pirmo (ir ne tik pirmo) sekso metu, su laiku pasimiršta. Prisimenate, kad buvo gerai, - ir tai daugiau mažiau viskas. Tačiau jei atmintyje išliks žodžiai, frazės, intonacijos, tuomet su jais harmoningai iškils malonios, jaudinančios emocijos, kurias tuomet patyrėte.

Nereikia kurti liaupsių ar aptarinėti rytojaus planų. Labiausiai įstrigs paprasti žodžiai, o aistra suteiks balsui seksualumo. Nesidrovėkite, kalbėkite, net jei tai tik tokios paprastos frazės, kaip kad „kokia oda“ ar „man taip patinka bučiuoti tavo pilvą“.

Jei prisimenate seksualines istorijas, susijusias su partneriu, galite jas papasakoti. Pavyzdžiui, „norėjau tavęs jau pirmojo pasimatymo metu“ ar „man iškart patiko tavo pečiai“.

Ketvirtoji taisyklė. Pasakinėkite

Sąrašo su nurodymais pirmojo karto metu jums niekas neduos, todėl seksas primins žvalgybą minų lauke. Toks neužtikrintumas, kaip suprantate, nei jums, nei partneriui nesuteikia daug pasitikėjimo.

Todėl pats laikas nubrėžti orientyrus - pasakinėkite partneriui, ką jam reikia padaryti, kad jums būtų malonu, atkreipkite dėmesį, kada jis tai daro teisingai. Sekite ir jo reakciją, kad jo kūnas taptų jums pažįstamas.

Penktoji taisyklė. Ne viskas iš karto

Žinoma, norite padaryti įspūdį vienas kitam ir parodyti, kokios patirties įgijote sekso srityje. Arba pakartoti neseniai žiūrėto filmo pikantišką siužetą. Tačiau dabar ne laikas demonstruoti žinias, o laikas tiesiog mylėti vienas kitą.

Sudėtingos pozos ar nuolatinė jų kaita gali pirmąjį seksą paversti fizinio lavinimo pamoka. Tai gali trikdyti partnerį, juk toks moters aktyvumas sukelia ne susižavėjimą, o veikiau klausimą „kur ir su kiek vyrų ji to išmoko“. O visa tai ir sekina: sekso metu reikia patirti malonumą ir suteikti jį partneriui, o ne demonstruotis.

Šeštoji taisyklė. Neimituokite

Tai, žinoma, labai subtilus reikalas, juk taip galima padidinti partnerio savivertę. Tačiau, kita vertus, jei jums nepatinka tai, ką daro vyras, ir galiausiai tik pavargstate, tuomet teatrališkai imituodamos orgazmą rizikuojate, kad vyras tą patį darys ir kitą kartą.

Jei nenorite baigti santykių po pirmojo karto, imkite iniciatyvą į savo rankas ir patarkite partneriui, ką jam geriau daryti, arba - laukite nusivylimo ir kitą kartą.

Septintoji taisyklė. Greitai ar švelniai

Preliudijos nebuvimas, labai greitas seksas mažina geismą ir susijaudinimą. Taip orgazmas ateina iškart, tačiau toks greitis gali priversti galvoti: „O tai išvis nutiko?“ Neprisiminsite, kas įvyko, ir pirmasis seksas nepaliks glamonių, švelnumo ir artumo prisiminimų.

Aštuntoji taisyklė. Kompleksams - ne

Žinoma, mums nepavyks jūsų išlaisvinti nuo kankinamų minčių apie per minkštą pilvuką ar nepakankamai apvalią krūtinę. Net tobulos moterys savo kūne randa trūkumų.

Todėl tiesiog dar kartą priminsime tai, ką ir pačios žinote:
susijaudinusiam vyriškiui patinka viskas, kas yra prieš jo rankas ir lūpas. Net apvalus pilvas jam taps pačia saldžiausia jūsų kūno vieta. Ir vėliau jis prisimins tik gautas emocijas, o ne pamatytus vaizdus.

Devintoji taisyklė. Svarbiausia - saugumas

Kad ir koks emocingas ir karštas būtų seksas, kad ir kaip nesinorėtų atsisakyti prezervatyvo, nuspręskite blaiviai ir teisingai. Jei su partneriu neapsikeitėte gydytojo pažymomis apie ligų nebuvimą, prezervatyvai - būtini. Aistros kaina gali būti ilgi gydymo mėnesiai.

Dešimtoji taisyklė. Jokių taisyklių

Nepaisant čia duodamų patarimų, į kuriuos verta įsiklausyti, dar geriau yra likti natūraliai ir nesistengti apsimetinėti. Nuoširdumas suteiks jums pasitikėjimo ir pasitenkinimo. O jei naujas vyriškis nėra kandidatas į ilgalaikius santykius, jums atsiveria erdvė treniruotis, tobulėti ir gal net pasimatuoti naują vaidmenį. Svarbiausia - pasitenkinimas.