Tikrai nereikia stengtis tokia tapti, tačiau galbūt keleto dalykų pasimokyti iš blogų mergaičių verta. Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pastebi, kad iš blogų mergaičių galima išmokti:

1. Mokėjimo visada žaviai atrodyti. Juk žinote, kad vyrai myli akimis. Paklauskite dešimt savo pažįstamų vyrų, kodėl jie vos susipažinę iškart susižavėjo savo antrąja puse, ir tikriausiai daugeliu atveju išgirsite tą patį atsakymą – ji buvo labai graži. Tai jokiu būdu nereiškia, kad negalite išeiti iš namų be makiažo, tačiau šiek tiek pasistengti dėl savo žavesio tikrai verta.

2. Mokėjimo visada tinkamai pasirinkti garderobą. Atminkite, kad sutinkama pagal rūbą, išlydimą pagal protą. Pažvelkite, kuo esate apsivilkusi, ir pagalvokite, ką ši apranga apie jus sako. Beformiai megztiniai ir nutrinti džinsai sako, kad niekam neketinate padaryti įspūdžio. Tuomet kodėl liekate nusivylusi, jei vakarėlyje jūsų neužkalbina joks vaikinas? Visai nebūtina dėvėti trumpų sijonų ar per daug atvirų palaidinių, jei jos jums nepatinka. Tiesiog atraskite, kokio stiliaus drabužiai jums labiausiai tinka, ir dėvėkite tik tokius.

3. Atkaklumo. Atkreipkite dėmesį į blogų mergaičių elgesį ir pastebėsite, kad visos jos turi gan tvirtą charakterį. Jei svajojate sukurti harmoningus santykius, tačiau jau kurį laiką esate viena, galbūt pats laikas keisti taktiką. Nustokite laukti princo ant balto žirgo ir pradėkite antrosios pusės ieškoti pati. Juk kas ieško, tas randa!

4. Mokėjimo mėgautis gyvenimu! Asmeniniai santykiai yra svarbi gyvenimo dalis, tačiau jie nėra visas jūsų gyvenimas. Nepamirškite skirti laiko saviraiškai ir asmeniniam tobulėjimui. Vyrai žavisi moterimis, kurios kažkuo domisi ir nebando siekti, kad romantiški santykiai būtų visas jų gyvenimas. Na, o jei neturite pomėgių, pats laikas jų susirasti!

5. Gebėjimo pasirūpinti savimi. Tikrai ne visi vyrai svajoja gyvenimą susieti su moterimi, kuri niekuo negali pasirūpinti, net savimi. Priešingai, daugeliui vyrų patinka, kai mylima moteris jais rūpinasi ir apgobia moteriška šiluma. Tikriausiai todėl nepriklausomybe ir laisve spinduliuojančios moterys itin traukia kai kuriuos vyrus.

6. Atvirumo. Vyrai paprastai nemėgsta spėlioti, ką galvoja jo mergina vienu ar kitu klausimu. Jiems patinka, kai antroji pusė atvirai pasako viską, dėl ko yra laiminga ar nepatenkinta. Pavyzdžiui, jei įvyko barnis, jūsų draugui tikrai nepatiks spėlioti, kodėl ant jo supykote, todėl nesistenkite užsitverti tylos siena. Jis bus kur kas laimingesnis, jei tiesiai šviesiai pasakysite, kur yra problema, ir kartu galėsite mėginti ją išspręsti.

7. Aistros. Kiekvienas žmogus ilgalaikiuose santykiuose nori ne tik duoti, bet ir gauti. Tikriausiai kiekvienas tikisi būti mylimas, kai kitam dovanoja savo meilę. Blogos mergaitės paprastai žavi savo aistra ir atsidavimu santykiams, galbūt todėl atrodo tokios patrauklios. Taigi jei negalite aistringai pabučiuoti savo mylimo vyro, nenustebkite, kad jums gali tekti ieškotis kito.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!