Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 dalykus, dėl kurių vyrai moterų niekada nesupras.

1. Jos klausia žinodamos atsakymą. Ar tikrai laukiate nuoširdaus atsakymo, kai savo mylimojo paklausiate, ar jums tinka nauja suknelė? Juk jūs abu puikiai žinote, kad jei atsakymas bus neteisingas, jūs pulsite į ašaras ir susibarsite. Vyrai niekada nesupras, kam reikia klausti, kai lauki tik vieno atsakymo. Jūsų draugas norėtų, kad klaustumėte jo nuomonės tik tada, kai iš tiesų norėsite ją išgirsti.

2. Turi pilną spintą drabužių ir skundžiasi, kad neturi ką apsirengti. Daugelio vyrų nuomone, drabužiai yra skirti tik tam, kad nereikėtų vaikščioti nuogam. Tuo tarpu moterims drabužiai yra saviraiškos priemonė. Turėti pilną spintą drabužių yra ne tas pats kas turėti ką apsirengti. Turėti ką apsirengti reiškia turėti tokių drabužių, kurie atitinka šios dienos nuotaiką.

3. Aukojasi dėl grožio. Dėl grožio moterys gali padaryti daug ką. Ir nesvarbu, kas tai būtų, ar aukštakulniai, su kuriais pravaikščiojusi visą vakarą nebejaučiate kojų, o gal depiliacija, nesitikėkite, kad jūsų mylimasis supras, kai skųsitės, kiek daug teko iškęsti. Galų gale, jei jau aukojatės dėl grožio, nebūtina savo draugui nuolat akcentuoti, kaip jums tai sunku. Tegul jis galvoja, kad jums puoselėti grožį – malonumas.

4. Nesako, ką iš tiesų galvoja. Jei jūsų mylimasis klausia jūsų, ką užsakyti vakarienei, o jūs atsakote, kad jis pats išrinktų, jis išrinks tai, ką jis mėgsta labiausiai. Kai kurios moterys, sakydamos „išrinkt pats“ tikisi, kad vyras padarys tai, ko jos slapta tikisi. Tačiau neturėtumėte tikėtis, kad jūsų draugas atspės jūsų norus. Vyrai tiesiog nesupranta tokių užuominų ir padarys taip, kaip pasakysite.

5. Daro kelis dalykus vienu metu. Ar jūs sugebate vienu metu kalbėtis telefonu, žiūrėti televizorių ir dar šluostyti lėkštes? Patikėkite, kai darote kelis darbus vienu metu, jūsų draugas į jus žiūri su nuostaba, nes jam tai padaryti būtų tikrai labai sunku. Vyrai paprastai susikoncentruoja tik į vieną darbą vienu metu.

6. Flirtuoja, tačiau nesutinka eiti į pasimatymą. Tikriausiai ne vienas vyras yra buvęs situacijoje, kai bandė pakviesti simpatišką merginą į pasimatymą, o šį maloniai atsisakė, nors savo kūno kalba rodė visai ką kitą. Tokioje situacijoje vaikinai tiesiog nežino kaip elgtis. Jie niekada nesupras, kodėl, jei norite nueiti su juo į pasimatymą, tiesiog to nepasakote.

7. Daug ir smulkiai klausinėja. Jis nespėja įžengti pro duris, o ji užverčia krūva klausimų: kodėl vėluoji, kur buvai, kaip grįžai namo ir t.t. Ne, jis tikrai neįsidėmėjo to naujo kelio ženklo, kurį pastatė netoli jūsų namų, jis tiesiog nori ramiai pavakarieniauti. Nurimkite, jis pats papasakos tai, ką nori papasakoti, ir niekada nesupras, kodėl namuose turi jaustis kaip prokuratūroje.