„Buvęs vaikinas lovoje buvo geresnis“, – tokios frazės po sekso su moterimi nenorėtų išgirsti joks vyras. Atrodytų, abiem partneriams turėtų būti suprantama – taip atvirai lyginti seksualinius partnerius – mažų mažiausiai nemandagu, rašoma portale „psychologies“.

Vis tik nutinka – tą rodo 19 m. vaikino laiškas socialiniame tinklalapyje, kuriame jis klausia kitų nuomonės. Anonimu panorėjęs likti vaikinas papasakojo apie savo seksualinio gyvenimo patirtį – kuri buvo ne iš maloniųjų.

Vaikinas mėnesį bendravo su mergina, paskui įvyko pirmas intymus kontaktas, o po jis nutraukė santykius. Taip nutiko, nes po intymumo akimirkos partnerė prisiminė buvusįjį ir palygino jį su naujuoju vaikinu, pastarojo nenaudai.

Vaikinas sutriko, juo labiau, kad iš pradžių mergina jį gyrė ir tris kartus patyrė orgazmą. Vis tik netrukus pareiškė, kad jam toli iki buvusiojo. Vaikinas paaiškino, kad pirmą kartą seksas dažnai neatitinka lūkesčių – juk partneriai dar nežino vienas kito seksualinių ypatumų.

Atsakydama mergina ironiškai nusišypsojo ir tarė: „Na, žinoma.“

Vaikinas pagalvojo, kad niekada neprilygs buvusiajam, ir apskritai suabejojo savo vyriškumu. „Man atrodo, kad jai patiko seksas su manim, tik ji netiki, kad kada nors būsiu toks puikus meilužis, koks buvo jos ankstesnis vaikinas“, – rašo jis. Galiausiai jis nusprendė išsiskirti su mergina. Socialiniame tinklalapyje vaikinas pasiteiravo kitų vartotojų nuomonės apie šį atsitikimą.

Daugelis komentavo, palaikė vaikiną ir visi sutarė, kad toks lyginimas nekorektiškas.

„Net jei tai – tiesa, negalima šitaip sakyti. Gal ji dar galvoja apie buvusįjį, jei prisimena jį netinkamu metu“, – komentavo vartotojai.

Vieno vartotojo manymu, mergina galbūt neseniai buvo ilgalaikiuose santykiuose, o prisiminimai apie juos trukdo kurti naujus santykius. Atsitiktinai mesta frazė įžeidė naują vaikiną (gal ji to ir nenorėjo), taip buvo prarasta galimybė plėtoti naujus santykius.

Kitos vartotojos nuomone, ankstesnis partneris turėjo mažiausiai vieną privalumą – daugiau patirties, kita vertus, nauji santykiai ir naujas intymus artumas duoda savų privalumų – aistros, naujumo. Šiaip ar taip, tokio pobūdžio komentarai visiškai neleistini, geriau iš anksto pakalbėti su nauju partneriu apie tai, kas kam patinka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)