Man – 24 m., iki šiol nebuvau draugavęs su mergina. Pradėjau susitikinėti su 20 m. mergina, aš jai tikrai patinku. Ji papasakojo, kad jau yra turėjusi seksualinių santykių. Susigėdęs nepaminėjau, kad ji man – pirmoji.

Kai pirmą kartą mylėjomės, buvo nuostabu, jaučiausi komfortiškai. Bet, laikui bėgant, seksas man teikia vis didesnį diskomfortą, tiesą sakant, darosi gana skausmingas. Nerimauju, gal ji serga lytiniu būdu plintančia liga ar pan. (ieškojau informacijos internete), bet galbūt man – paranoja. Baiminuosi, gal nesu jai patrauklus, tai atima man pasitikėjimą savimi. Šiaip esu gana savimi pasitikintis žmogus, bet ši situacija mane pribloškė. Ką man daryti?

Psichoterapeutės Pamelos Stephenson Connolly komentaras

Turite suprasti, kad tai – seksualinės jūsų ir merginos partnerystės pradžia. Šiuo metu tikitės, kad nuo pat pirmos dienos būsite puikus meilužis, tačiau erotiniam išprusimui reikia laiko ir kantrybės, taip pat būna daug bandymų ir klaidų. Reikia daug ko išmokti, o svarbiausia sekso pamoka – sugebėti atvirai ir nuoširdžiai pasikalbėti su savo mergina. Turite paprašyti jos pagalbos, kad žinotumėte, kaip suteikti jai malonumą.

Jei šito išmoksite, visada galėsite padėti jai seksualiai susijaudinti. Šiuo metu nesitikėkite, kad ji visada susijaudins. Būkite supratingas savo atžvilgiu, elkitės supratingai ir pagarbiai su savo mergina. Liaukitės ieškoti informacijos apie seksą internete, verčiau susitelkite į realų, esamą žmogišką ryšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)