Dalijimasis savo namais su brangiu žmogumi neabejotinai pakeis jūsų santykius, ir nors dalis šių pokyčių bus teigiami, privalote būti pasiruošę ir neigiamiems šio žingsnio aspektams.

Neseniai forume „Reddit“ vykusi diskusija atskleidė, kokių realijų galima tikėtis pagaliau pasiryžus apsigyventi kartu. Pradedant knygų sudėliojimu ir baigiant namų ruošos darbų pasiskirstymu – gali pradėti erzinti mažiausios smulkmenos. Tačiau tai dar ne blogiausia, tiesa?

Be to, kad nuolat pasigendate tualetinio popieriaus, viena rimčiausių nepasitenkinimo priežasčių tampa svetimų plaukų invazija. „Plaukai. Visur plaukai“, – pareiškė vienas internautas.

Kitas pridūrė: „Turint omenyje dabar visur besimėtančių plaukų kiekį, mano žmona turėtų būti jau plika. Negaliu to suprasti“.

Ir tokie kaltinimai metami ne vien moterims. Viena dailiosios lyties atstovė tą patį priekaištą gali pasakyti ir savo partneriui: „Jo barzdos plaukų aptinku… savuose plaukuose. Savo maiste. Kriauklėje. Visur“.

Kaip ir galima tikėtis, švara taip pat užėmė svarbią vietą, tad forumo dalyviai skundėsi savo antrųjų pusių keliama netvarka.

„Kai gyvenau vienas, mano butas visada buvo be dėmelės. Įsikėlė mergina ir visur kaupiasi nešvara, – piktinosi vienas internautas. – Keisčiausia yra tai, kad ne vien ji kelia netvarką. Aš taip pat ją keliu ir visur palieku. Kaip man susigrąžinti ankstesnįjį save?“.

Žinoma, tai galioja abipusiai, tad kol vieni kovoja su kitų blogais įpročiais, kiti džiaugiasi, kad pradėjus gyventi kartu jų blogi įpročiai kiek pagerėjo.

„Kodėl visi, diskutuojantys „Reddit“, yra švaresnioji, atidžioji ir atsakingoji poros pusė? Po to, kai apsigyvenau kartu su savo mergina, supratau, kad esu apsileidėlis, kuris po savęs visiškai nesusitvarko“, – neslėpė vienas internautas.

Kiti įvardinti gyvenimo kartu minusai: mažiau laiko sau, mažiau privatumo ir akis badantys antrosios pusės vonios kambario įpročiai. Vis dėlto, esama ir privalumų. Dauguma diskusijos dalyvių tvirtina, kad labiausiai pasikeitė tai, kad po įsikraustymo jie nebegali ilgai būti atskirai.

„Laukiu, kada iš miesto sugrįš mano mergina, nes galiu žaisti nesibaigiančius vaizdo žaidimus, elgtis kaip apsileidėlis, prisigerti. Tačiau vos po tokios dienos man tai jau pabosta ir imu siaubingai jos ilgėtis“, – prisipažino vienas internautas.

Kiti taip pat jam pritarė, kad nors kelios valandos atskirai yra normalu, tačiau ištisos dienos be antrosios pusės yra sunkios.

„Kai pabaigiu žiūrėti šou, kurį, žinau, ji niekada nenorėtų žiūrėti kartu su manimi (smagu), pradedu valgyti šlamštą ir ilgėtis jos (nesmagu), – prisipažino kitas. – Namai be jos – jau nebe namai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)