Viena vertus, skaitant šių aštuonių moterų išpažintis apie blogiausią seksą, nori nenori apima džiaugsmas, jog taip nutiko ne man, tačiau vėlgi – tenka susitaikyti su neišvengiamybe: ne itin vykusiomis patirtimis miegamajame gali pasidalinti kone kiekvienas ar kiekviena. Nors nekokybiškas seksas ir liūdina, kartais tokie nevykę bandymai padeda išsigryninti, kas jus iš tikrųjų veda iš proto (ir kas akimirksniu užmuša bet kokį geismą), rašo elitedaily.com.

Ne mažiau svarbu suvokti dar vieną dalyką: geras ar blogas seksas – labai subjektyvu. Žinoma, yra dalykų, dėl kurių vienbalsiai sutiktų visos merginos ir moterys, pavyzdžiui, tai, kad toli gražu ne visi partneriai mylintis suinteresuoti partnerės orgazmu. Kartais, kaip ir kokia gera būtų pradžia, pabaiga nebūna laiminga. Taigi, susipažinkite su aštuonių moterų sekso patirtimis „Reddit“ platformoje, kurias jos įvardijo kaip „baisiausias gyvenime“. Perspėjimas: gali būti ir labai juokinga, ir kiek graudu.

Kartais ir to vieno alaus būna per daug

Viskas, ką jis turėjo savo bute, buvo dvi lauko kėdės ir pusiau išsileidęs pripučiamas čiužinys. Tada niekaip nepavyko prisišaukti erekcijos, o vyrukas dėl šios išrankios damos kaprizų kaltino faktą, jog gėrė. Na taip, gėrė, bet tik vieną varganą buteliuką alaus!

Kartais dėl visko kalta netinkama daina ir upeliais riedančios ašaros

Oficialiai skelbiu lygiąsias tarp vaikino, pačiame veiksmo įkarštyje praradusio erekciją ir apsipylusio ašaromis, nes niekaip negalėjo susitaikyti su mintimi, jog nėra man pirmas, ir vyruko, maniusio, jog šauni mintis aistringos meilės nakčiai pasirinkti Toto kūrinio „Africa“ garso takelį. Ir po šiai dienai išgirdus tą dainą tiesiog nupurto – ir tikrai ne iš malonumo.

Kartais troškulys tikrai nėra viskas

Jaučiausi perdžiūvusi kaip Sacharos dykuma ir negalėjau įsivaizduoti jokio lietaus, kuris situaciją pakeistų, tad man šovė tiesiog geniali mintis – sau į tarpkojį susipyliau visą buteliuką vandens. Kaip tikriausiai ir suprantate, troškulio nenumalšinau, o šlapioje lovoje aistra užgeso be pėdsakų.

Kartais kūnu tikrai vaikšto elektra – tikrai

Tikriausiai šiame kontekste norėčiau papasakoti savo istoriją, nutikusią, kai meilės žaidimams su partneriu pasitelkėme elektra maitinamą vibratorių. Norėjau savo antrai pusei suteikti malonumą, rankos buvo išteptos lubrikantu. Panašu, kad to pakako tarp prietaiso ir grindų sudaryti elektros grandinę – žinoma, aš atsidūriau per vidurį. Pakratė taip smagiai, jog ir po šiai dienai niekaip nepamenu maždaug minutės savo gyvenimo.

Kartais jis tiesiog pradeda telefonu kalbėtis su mama

Savo mylimąjį godžiai tenkinau burna, kai suskambo jo telefonas – skambino mama. Akivaizdžiai susierzinęs, kad dėl tokios svarbios priežasties kaip jo motinos skambutis neketinu nutraukti oralinių glamonių, nusprendė atsiliepti. Išsigando, jog nutiko kažkas svarbaus, nes motušė vis skambino ir skambino. Netrukus paaiškėjo, kad tiesiog norėjo pasiteirauti, ką sūnelis veikia... Puikiai žinojo, kad jis su manimi. Baigęs pokalbį, pasiteiravo, ar užbaigsiu, ką pradėjusi... Net neketinau to daryti.

Kartais tikrai pristinga oro

Tai nutiko su mano buvusiu vaikinu. Aš smulkutė mergina, o jis – tikrai galingo stoto vyrukas. Mylėjomės misionieriais poza. Kažkodėl jis nusprendė, jog viršutinės kūno dalies palaikyti rankomis nenori, tad užgulė mane visu svoriu. Bandžiau prašyti visai neatsipalaiduoti, tačiau argumentavo, jog rankos labai pavargo. Tiesiogine to žodžio prasme dusau iš meilės. Pradėjau tikrai garsiai žiopčioti, netgi prireikė inhaliatoriaus. Ir tai dar ne baisiausia dalis – bjauriausia, kad dabar jau buvęs vaikinas siaubingai supyko, kad sugadinau tokią ypatingą akimirką.

Kartais nenoromis tampi auklėjimo akto liudininke

Prieš kurį laiką gyvenime pasitaikė ne pats šviesiausias etapas, jaučiausi vieniša. Pažinčių programėlėje susipažinau su vienu vaikinu. Susitikome, patikome vienas kitam, netrukus atsidūrėme lovoje. Iš pradžių viskas klostėsi tarsi neblogai, tačiau maždaug pusiaukelėje jo pasididžiavimas suglebo... Tarsi nieko tragiško nenutiko, kam nepasitaiko, tačiau jis ėmė daužyti per savo daikčiuką ir jį plūsti. Siaubingai pasimečiau.

Kartais tiesiog nesupranti, kas vyksta...

Gulėjau ant pilvo geras penkiolika minučių, kol jis labai entuziastingai kažką darė su savo išglebusiu daikčiuku. Galiu pasakyti tik tiek: tai viena iš keisčiausių patirčių gyvenime, tarsi kažkas vanotų drėgnu skudurėliu. Galiausiai jis manęs pasiteiravo, kodėl nereaguoju į jo pastangas. Teko prisipažinti, kad jis taip ir neįsiskverbė. Paklausta, kodėl nieko nesakiau anksčiau, kažką sumykiau, jog nenorėjau atimti iš jo malonumo. Vyrukas giliai atsiduso, nusisuko ir užmigo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)