12
Kitas

Pataria psichologė Kristina Grigalavičienė

Pykstamės, nes dažnai pradėjau jo prašyti, kad mane pabučiuotų, kad mane apkabintų ir daug kartu klausinėju, ar mane myli. Būtų gerai, jei jis atsakytų į mano prašymus, tačiau ne, iš jo tik išgirsti replikų, kad aš pavargęs, duok pailsėti, kartais atsako „nemyliu tavęs“, kartais pasako myliu.

Nežinau, kuo tikėt… Bandžiau su juo kalbėtis, tai jis pasako, kad jo toks charakteris ir jei man kažkas nepatinka, tai kad rasčiau kitą. Bandžiau paaiškinti, kad noriu būti su juo, tik man trūksta šilumos, paprasto apkabinimo, o jis tik atsako „ok“ (jau nekalbu apie santykius lovoje… apie tai jau yra visiškai pamiršta).

Išeiti man būtų sunku, nes myliu. Gal man reikia jį priimti tokį koks jis yra, o gal atvirkščiai, jis nėra toks, o tiesiog nebemyli manęs.

Žinau, kad jis gali ir moka parodyti meilę, ją rodė man santykių pradžioje, kartojo meilės žodžius, gražiai vadino, o dabar tai virto rutina, bet ne santykiais. Bandau kartais pasakyt, kad išeisiu ir jis manęs nelaiko… Bet aš jį myliu…

Ką man daryti? Kaip man pasielgti? Kartais būna tikrai viskas gerai, kol nepaprašau parodyti jausmų, bet man reikia jaustis mylima.

Pagarbiai,

Viltė (vardas pakeistas)

12
Kitas

Pataria psichologė Kristina Grigalavičienė