„Moterų neištikimybė užkoduota gamtoje – ji susijusi su ovuliacijos metu vykstančiais hormonų pokyčiais. Kodėl Vokietijoje uždraudė daryti genetinius tyrimus? Pasirodo, daug vaikų yra ne to tėvo. Tačiau mes nesame gyvuliai ir tarpusavio santykius grindžiame ne tik instinktais. Intelektuali moteris paprastai sugeba kontroliuoti savo instinktus“, - DELFI yra teigęs Kauno medicinos universiteto klinikų Endokrinologijos klinikos vadovas prof. habil. dr. Gintautas Kazanavičius.

Anot jo, panašiai vyksta su vyrais: „Vyrai dėl testosterono hormono dominavimo visada nužiūri moteris. Tas žvilgsnis trunka vos keletą milisekundžių ir, jei moteris į jį neatsako šypsena, vyras gali nė nepajusti, kad žiūrėjo. Tačiau kai žvilgsnis užtrunka ilgiau, jau galima kalbėti apie gašlumą. Jei moteris į žvilgsnį atsako, pasekmės taip pat gali būti įvairios. Kita kategorija vyrų, einančių „į kairę“, - su vyriško klimakso problemomis susiduriantys 40-mečiai ar 50-mečiai, kuriems dėl sumažėjusio testosterono kiekio reikia papildomų dirgiklių seksualiniam pajėgumui grąžinti“.

Ar jūs esate buvę neištikimi antrajai pusei?

Iš 1805 DELFI skaitytojų net 11,1% (200) atsakė teigiamai, tačiau patikino, kad neištikimi antrajai pusei buvo „tik vieną kartą“.

Ne kartą apgaudinėję mylimąją/-jį prisipažino 22,8% (411) respondentų.

„Taip, bet tai buvo tik bučinys“ - taip į klausimą atsakė 10,2% (184) DELFI skaitytojai.

17,4% (314) teigė, kad antrajai pusei visuomet buvo ištikimi, nors prisipažino, kad nuklysti į kairę progų būta.

Kategorišką Ne! tarė 33% (596) respondentai, o 5,5% (100) prisipažino, kad nuodėmingų santykių neturėjo, tačiau dėl to dabar gailisi....

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją