Manote, kad pasimatymas vyksta sklandžiai? Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt siūlo įsitikinti, ar ir jūsų draugui taip atrodo. Jūsų santykiai greičiausiai neturi ateities, jei:

1. Jis pasakė, kad jūs realybėje atrodote visai kitaip nei nuotraukoje arba kad jus įsivaizdavo visai kitokią.

Žinoma, jums būtų kur kas maloniau per pirmą aklą pasimatymą išgirsti, kad esate miela, graži ir ypatinga mergina, tačiau jis pasako tik tiek, kad esate „kitokia“ nei jis manė. Deja, tikriausiai tai nereiškia, kad jis nemoka sakyti komplimentų.

Toks jo pasakymas paprasčiausiai byloja apie tai, kad jūs neatitinkate jo standartų ir nepateisinote lūkesčių. Tačiau net jei ir taip, neverta nusiminti. Juk, kaip sakoma, sutinkama pagal drabužį, palydima pagal protą. Taigi jūs vis dar galite sužavėti jį savo asmenybe!

2. Jis pernelyg domisi kavinės interjeru.

Jūs vakarieniaujate, mėginate užmegzti pokalbį, o jis vis dairosi aplinkui ir beveik nežiūri jums į akis. Net jei jis interjero dizaineris, deja, toks vaikino elgesys reiškia vieną – greičiausiai šis pasimatymas bus pirmas ir paskutinis. Patikėkite, jei vaikinas domėtųsi jumis, jam tikrai nerūpėtų, kokiais tapetais išklijuotos kavinės sienos.

3. Jis jums nesiūlo paragauti savo patiekalo.

Dalintis maistu yra labai intymu ir romantiška, ypač per pirmąjį pasimatymą. Vaikinas, kuris siekia sužavėti merginą, turėtų nesidrovėti su ja pasidalinti ir savo lėkštės turiniu. Žinoma, jei jūs valgote tą patį patiekalą, nėra prasmės to daryti. Tačiau jei jūs užsisakėte, pavyzdžiui, skirtingus desertus, o jis nesiūlo jums paragauti jo šokoladinio pyrago, gali būti, kad jis yra jums abejingas.

4. Jis kalba apie kitas merginas.

Vaikinui, kuriam iš tiesų patinkate, turėtų nustoti egzistuoti visos kitos pasaulio merginos. Bent jau tą akimirką, kol jis yra su jumis... Tad nepraleiskite pro ausis, jei jis užsimins apie kitas merginas.

Viskas paprasta – jei jis jums atvirai pasakoja apie pasimatymus su kitomis merginomis, su kuriomis susipažino internete, arba apie savo buvusiąją, nemanykite, kad jis paprasčiausiai nori pasirodyti populiarus dailiosios lyties atstovių tarpe. Greičiausiai taip jis bando jums pasakyti, kad neturėtumėte tikėtis antrojo pasimatymo.

5. Į klausimus jis atsako lakoniškai.

Net patys kukliausi vaikinai bando užmegzti pokalbį su mergina, kuri iš tiesų patinka. Tad sunerimkite, jei tas, su kuriuo nuėjote į aklą pasimatymą, yra įtartinai tylus. Jei jūs bandote palaikyti pokalbį, tačiau pastebite, kad jis nelabai nori apie save pasakoti ir į visus klausimus atsako vos keliais žodžiais, tikriausiai nėra suinteresuotas, kad šis pasimatymas būtų pratęstas.

6. Vengia fizinio artumo.

Kai užėjote į kavinę, jis padėjo nusirengti jums paltą ir prisėdo greta jūsų, o ne kitoje stalo pusėje... Natūralu, kad vaikinas savo susidomėjimą mergina stengiasi parodyti nevengdamas su ja fizinio kontakto. Jei pastebėjote, kad jums priartėjus jis iškart pasitraukia į šalį, neabejokite, kad šis vaikinas ne jums.

7. Jis kažkur skuba.

Jis iš anksto žinojo, kad eina į pasimatymą, ir jei tikėjosi sutikti savo svajonių merginą, greičiausiai suplanavo, kad tą vakarą nereikėtų spręsti jokių skubių reikalų. Todėl nesileiskite apgaunama, kad jam staiga atsirado neatidėliotinų darbų. Jei jis net nebaigia gerti kavos ar stengiasi ją išgerti kuo greičiau ir pareiškia, kad labai kur nors skuba, būkite tikra – pažintis su šiuo vaikinu tuo ir pasibaigs.