Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria – jei jūsų mylimasis turi šis 9 savybes, nebejokite, kad šalia jūsų yra nuostabus, mylintis vyras.

1. Jis jums guodžiasi, kai jam nesiseka.

Gali būti, kad jus erzina nuolatiniai jo skundai, kaip jam nepasisekė darbe. Tačiau pažvelkite į viską kiek kitaip. Tik tuomet, jei jūsų antroji pusė labai jumis pasitiki ir myli, imsis jums guostis savo problemomis ir nebijos pasirodyti pažeidžiamas. Taigi vertinkite jo atvirumą ir priimkite jo jausmus.

2. Kilus konfliktui jis visada mėgina su jumis susitaikyti.

Visose porose kyla barnių, tačiau labai svarbu kiekvieną kartą susikivirčijus apkalbėti visas nuoskaudas ir išspręsti kilusią situaciją. Neaptartos nuoskaudos kaupiasi ir vieną dieną gali pratrūkti. Tačiau jei jūsų gyvenimo draugas stengiasi sužinoti, kodėl pykstate, ir susitaikyti, jam tikrai rūpi jūsų santykiai ir jūsų jausmai.

3. Jis gerai sutaria su savo mama.

Kai kurie vyrai, kurie nesutaria su savo mama, tikisi, kad mylimoji atstos ir mamą. Taigi jei jūsų išrinktasis puikiai sutaria su savo mama, greičiausiai jūs jo gyvenime turėsite malonumą atlikti tik mylimosios ir žmonos vaidmenį, ir tai yra puiku. Visgi atminkite, kad „gerai sutarti“ nereiškia, kad jis turi būti mamytės sūnelis.

4. Jis beveik nesinaudoja socialiniais tinklais.

Ar tikrai norėtumėte susieti savo gyvenimą su žmogumi, kuris viskuo, kas nutinka jo gyvenime, pirmiausia skuba pasidalinti ne su jumis, o su pažįstamais Facebook‘e? Ar jums tikrai būtų malonu, jei kiekvieną kartą susipykus ar susitaikius jis pultų socialiniame tinkle keisti savo asmeninių santykių statusą? Idealu, jei jūsų mylimasis nesinaudoja socialiniais tinklais (arba naudojasi labai mažai) ir gyvena realiame pasaulyje.

5. Jis nesikrato namų ruošos darbų.

Jei jo nereikia prašyti, kad jis pavalgęs išsiplautų lėkštę ir pamatęs trupinius ant stalo juos nuvalo, o ne pastebimai ignoruoja, nepaleiskite jo. Tai rodo kelis paprastus dalykus. Pirma, jūsų mylimasis prisiima atsakomybę už savo veiksmus ir nemano, kad kažkas turi jį aptarnauti. Antra, jis neskirsto darbų į vyriškus ir moteriškus ir nemano, kad jūs turite triūsti viena, kol jis žiūrės futbolą.

6. Jis jus priima tokią, kokia esate.

Jei jūsų mylimasis nesistengia jūsų pakeisti ir priima jus tokią, kokia esate, neabejodama ženkite su juo prie altorius. Ir nesvarbu, ar kalbama apie jūsų pomėgį dainuoti duše, o gal vidury nakties skaityti knygą – jei jis dievina visas jūsų keistenybes, jo jausmai greičiausiai yra tikri.

7. Jis visada tęsi savo pažadus.

O jei nėra tikras, ar galės ištesėti, nežada. Pagyrūnai erzina daugelį merginų. Įsivaizduokite, kad jūsų antroji pusė nuolat kalba apie savo grandiozinius planus, bet niekada nieko taip ir nepadaro. Ar tikrai jums patiktų visą gyvenimą praleisti jo svajonių pasaulyje? Atminkite, kad tikras džentelmenas niekada nelaužo žodžio, nesvarbu, apie ką kalbama.

8. Jis skatina jus tobulėti.

Produktyvūs santykiai yra tokie, kai partneriai skatina vienas kitą tobulėti. Jei būdama su savo mylimuoju tampate geresniu žmogumi, neabejokite, kad tai – jūsų žmogus. Vertinkite šiuos santykius ir drąsiai ženkite prie altoriaus.

9. Su juo jūs jaučiatės tarsi princesė.

Labai svarbu, kad vyras mokėtų pažadinti savo mylimosios moteriškumą. Todėl jei jūsų draugas dažnai sako jums komplimentus ir parodo savo jausmus, žinokite, kad šalia turite nuostabų vyrą.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!