Generalinė tvarka

Naujo gyvenimo ant praeities griuvėsių tikrai nepavyks pastatyti, tad prieš pradedant viską nuo švaraus lapo būtina pasirūpinti erdve. Geriausia pradėti nuo visiškai paprastų dalykų – buto tvarkymo, o jau paskui į juodąjį sąrašą galėsite įtraukti buvusius mylimuosius. Paslėpkite žieminius drabužius ir atsisveikinkite su daiktais, kurių seniai nenešiojate. Nuimkite nuo sienos pernai metų kalendorių ir atsikratykite apdulkėjusių avalynės dėžių. Patikėkite, po tokio apsivalymo tikrai pasijusite visiškai kitaip. Jeigu atsiras vietos naujiems daiktams, atsiras jos ir naujai meilei.

Susitvarkykite socialinius tinklus

Pašalinkite senus susirašinėjimus, atsikratykite trejų metų senumo kvailų citatų ant savo „Facebook“ sienos – jos tik ir primena buvusią antrąją pusę. Išbraukite iš draugų merginas, kurios per dieną įkelia po dešimt asmenukių (na ir kas, kad esate pažįstamos?), nebijokite paspausti „patinka“ gražuoliui, kuris jums krito į akį draugės gimtadienyje, ir atlikite senų nuotraukų socialiniuose tinkluose reviziją. Nevertėtų po savo nuotraukomis rašyti garsių poetų ar rašytojų citatų. Tai paprastai byloja ne apie jūsų apsiskaitymą, o apie tai, kad mažiausiai pusę valandos internete ieškojote žodžių apie tikrų vyrų ir moterų vienatvę/liūdesį/meilę.

Dažniau išeikite iš namų

Deja, joks Romeo iki jūsų balkono nekviestas neateis, kol jis jūsų nepamatys kokiame nors renginyje ar bent jau prekybos centre. Todėl išeikite pasivaikščioti po miestą, drąsiai šypsokitės, o svarbiausia, prisiminkite: jeigu patinkate sau, ir kiti jumis žavėsis.

Prisižiūrėkite

Pirkite gražius daiktus (būtinai – apatinius), dažniau užeikite pas manikiūro specialistus, atnaujinkite šukuoseną ir palaikykite savo fizinę formą. Nebūtina kankintis sporto salėje, pakanka vakarais išeiti pabėgioti ar po darbo užsukti į baseiną. Dėl fizinio krūvio praktiškai iškart atrodote gražiau, o ir nuotaika akyse gerėja.

Pakeiskite įvaizdį

Surizikuokite ir išbandykite šukuoseną, kurią šiuo metu renkasi žvaigždės – gal ir jums tiks? Atėjo metas atnaujinti savo garderobą (ypač jeigu jau įgyvendinote pirmąjį šio sąrašo punktą). Peržiūrėkite mados namų socialinius tinklus ir žurnalus, čia tikrai rasite kažką sau patinkančio ir tinkančio.

Mokykitės iš kitų klaidų

Turbūt turite draugių, kurios dievina iššaukiančius apdarus, kas valandą rašo svajonių vyrui, su kuriuo tik vakar susipažino, kelia scenas mylimajam, kuris paprasčiausiai susiruošė į draugo gimtadienį, arba susirašinėja su jo buvusia mergina. Verta susimąstyti ir apie savo elgesį, o paskui jau galima duoti kelis patarimus draugei.

Įsiklausykite į save

Ko jūs norite iš naujų santykių? Koks žmogus jums iš tikrųjų reikalingas? Galbūt jums patinka „blogi berniukai“, tačiau esate įsitikinusi, kad jums reikia riterio? Norite rimtų santykių ar ieškote lengvo romano? Iš pradžių atsakykite į šiuos klausimus, o paskui pradėkite antrosios pusės paieškas. Prisiminkite, kad pirmiausia reikia susiorientuoti savyje, o paskui jau rinktis svajonių vyrą.

Liaukitės tenkintis mažais dalykais

Prisiminkite, kad jeigu jums iškart kažkas nepatiko žmoguje, labai tikėtina, kad ši detalė (tegul net pati nereikšmingiausia, pavyzdžiui, kvepalų kvapas) vėliau gali tapti amžinų konfliktų priežastimi. Nereikia laukti idealo, žmonių be trūkumų nebūna, tačiau bent jau turite turėti abipusį norą tapti vienas kitam geresni.

Nebijokite rizikuoti

Mes nuolat abejojame, bandome apsisaugoti nuo klaidų – tai normali mūsų smegenų reakcija. Žinoma, jeigu nesate įsitikinę žmogaus nuoširdumu, neverta jo prisileisti pernelyg arti. Tačiau jeigu kažkas viduje jums šnabžda, kad tai tas žmogus, kurio jums reikia, įsiklausykite į jos šnabždesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)