„Pastebime, kad lietuviai, siekdami santykius išlaikyti tvirtus, vis dažniau antrosioms pusėms dovanoja malonias kartu patiriamas patirtis, pavyzdžiui, savaitgalį kurorte, apsilankymą žirgyne ar vandens parke. Tačiau gera dovana artimam žmogui gali būti padovanota ir neišvykstant toli: tai gali būti maloni smulkmena, netikėtai praskaidrinanti jo ar jos dieną. Tokios mažos staigmenėlės taip pat labai praturtina poros santykius“, – sako „Gera dovana“ marketingo projektų vadovė Marta Paliukienė.

„Gera dovana“ siūlo 8 paprastas, bet netikėtas ir džiuginančias smulkmenas, norintiems praskaidrinti antrosios pusės, o tuo pačiu ir savo, dieną.

Komplimentai-priminimai telefone. Naktį paimkite savo antrosios pusės telefoną, parašykite keletą gražių komplimentų ir nustatykite, kad dienos metu, kai mylimasis ar mylimoji bus darbe, jie „iššoktų“ kaip priminimai. Tuomet suskambėjus priminimo garsui, antroji pusė pamatys tekstą: „Tu esi mano pasaulis”. Tai praskaidrins jo ar jos dieną, ir sunkumus darbe pakelti taps daug lengviau. Be to, tikėtina, kad jūsų artimas žmogus ir pats užsinorės jus nustebinti staigmena.

Saldainiai netikėtose erdvėse. Palepinkite partnerį ar partnerę mėgstamiausia jo saldainių ar kitų skanumynų rūšimi. Progą tam rasti lengva – vakare nupirkite mėgstamų saldainių, o ryte paslapčia įmeskite į rankinę ar švarko kišenę. Jei antroji pusė nemėgsta saldainių, juos pakeisti gali sausainiai, riešutai ar vaisiai. Svarbiausia – žinokite, ką jis ar ji mėgsta, ir tikrai pamaloninsite mylimą žmogų.

Atvirukas iš išvykos. Darbo komandiruotės ar išvykos su draugais metu būdami kitame mieste ar svečioje šalyje, išsiųskite mylimajam ar mylimajai atviruką su vietos, kurioje esate, vaizdu. Gali būti, kad jis ateis tik tada, kai jau būsite grįžę, bet tai neturi reikšmės: gavęs tokį atviruką, jūsų partneris ar partnerė tikrai nudžiugs.

Dienos daina. Kasdien visą mėnesį elektroniniu paštu nusiųskite mylimajam ar mylimajai po vieną jums abiems patinkančią ir kartu klausytą dainą, šalia prirašydami komplimentą. Jas siųskite tuo pačiu dienos metu, kad jis ar ji kiekvieną dieną su džiugiu jauduliu lauktų jūsų laiško. Kai praeis mėnuo, turėsite grojaraštį, kurį galėsite klausyti, leisdami laiką kartu.

Kompiuterio ekrano užsklandos pakeitimas. Slapčia pakeiskite antrosios pusės kompiuterio ekrano užsklandą, kad jis ne tiesiog užtemtų, o atsirastų žodžiai „Pasaulis be tavęs yra tuščias kaip šis ekranas”. Galima pasielgti dar įdomiau: nupirkite mylimajam ar mylimajai mielą niekutį, paslėpkite jį kur nors namuose ir papildykite užsklandos tekstą, pavyzdžiui, tokia fraze: „,Neužtruk, namie tavęs laukia staigmena”.

Atvirukas nuo draugų užsienyje. Jei antroji pusė turi gerų draugų, gyvenančių ar studijuojančių užsienyje, parašykite jiems ir paprašykite, kad sutartą dieną išsiųstų po sveikinimo atviruką, papasakodami, kaip gyvena, ir paminėdami, kad atviruką išsiųsti pasiūlėte jūs. Jūsų mylimasis ar mylimoji bus pamalonintas dvigubai – ir dėl to, kad parašys seni draugai, ir dėl to, kad sugalvojote puikią idėją, kaip jį ar ją pradžiuginti.

Spontaniškumas. Priimkite sprendimus spontaniškai. Pavyzdžiui, jei vaikštote mieste ir pamatote balionų stendą, nupirkite savo partneriui ar partnerei 10 balionų vienu ypu. Be priežasties: tiesiog todėl, kad graži diena ir turite mylimą žmogų šalia. Netgi tada, kai skubate, pamatę gėles pardavinėjančią močiutę, nelaukite ir nupirkite naminių gėlių puokštę savo antrajai pusei.

Netikėtas apsilankymas darbe. Prieš pietų pertrauką iš darbo išsiprašykite anksčiau ir nukeliaukite pas mylimąjį ar mylimąją su gėlių puokšte ir mėgstamu maistu, paimtu išsinešimui. Tada papietaukite kartu žaliame skverelyje. Tik neatidėkite šios staigmenos per ilgai: vasara ir šiltas oras nesitęs amžinai. Alternatyvus pasiūlymas žiemai – užsakyti, kad gėlės ir/arba maistas būtų pristatyta tiesiog į biurą, su žinute antrajai pusei nuo jūsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)