Tačiau tokie santykiai įmanomi toli gražu ne su kiekvienu vaikinu! Tiksliau, teoriškai jie įmanomi su kiekvienu, bet praktiškai su kai kuriais vaikinais tokie santykiai ilgainiui gali virsti didžiuliu galvos skausmu.

Lady.tochka.net pateikia tuos vaikinų tipus, su kuriais tokių santykių geriau nepradėti:

1. Tavo buvęs. Pradėdama su juo tokius santykius, tik išaitrinsi dvasines žaizdas ir suteiksi sau (ir jam) vilties, kad tarp jūsų dar gali kažkas būti.

2. Tavo svajonių vaikinas. Su juo geriau iškart užmegzti kitokio tipo santykius. Juk jei jis tavo vienintelis – kam jums abiem tenkintis vien neįpareigojančiu draugišku seksu? Labai daug ką prarasite!

3. Vedęs vyras. Su vedusiais apskritai geriau nemiegoti ir nesigadinti karmos. Tavo seksualinis pasitenkinimas nevertas jo žmonos ašarų.

4. Tavo kolega (taip pat ir viršininkas ar pavaldinys). Tarnybinis romanas nėra gera idėja. Juk jums teks kartu dirbti, bendrauti, jus mato kiti bendradarbiai... Todėl tegul darbiniai santykiai lieka tiesiog darbiniais santykiais.

5. Tavo senas gerbėjas. Jis paprasčiausiai nesugebės priimti neįpareigojančio sekso formato, slapta tave mylės ir tikėsis, kad ir tu ilgainiui jį įsimylėsi. Nesuteik jam tuščių vilčių, jei nematai judviejų ateities kartu.

6. Tavo geriausias draugas. Atrodytų, ideali kandidatūra. Bet jei su juo permiegosi, rizikuoji amžiams prarasti jus ilgus metus siejusią draugystę ir pasitikėjimą.

7. Tavo kaimynas. Sakoma, kad nevalia šiukšlinti ten, kur gyveni. Neįpareigojantis seksas, kaip ir bet kurie kiti santykiai, gali baigtis, o šalia to žmogaus tau dar teks gyventi. Nerizikuok.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (431)