Vis dėlto tai nereiškia, kad visos moterys jaučia tą patį. Vienai „jojikės“ poza atrodo pernelyg sudėtinga, reikalaujanti per daug pastangų, o geriausiai atsipalaiduoti ir pajusti orgazmą pavyksta, pavyzdžiui, mylintis „šuniuko“ poza. O kita atvirkščiai, galbūt geriausiai jaučiasi, kai gali pati kontroliuoti padėtį, todėl „jojikės“ poza jai tiks labiau nei „šuniuko“.

O ar yra pozų, kurių nemėgsta dauguma moterų? Menshealth.com pateikia realių moterų pasakojimus apie nemėgstamiausias sekso pozas.

7. „Atbulos jojikės“ poza

„Negaliu net apsakyti, kaip baisiai nekenčiu šios pozos. Ji nepritaikyta moterims, nes makštis nėra pakrypusi į tą pusę. Taip mylėdamasi aš tiesiog stengiuosi nesusilaužyti nugaros, todėl apie jokį orgazmą negali būti nė kalbos. Be to, vaikinai visada nori, kad būdama viršuje glamonėčiau jų sėklides. Lyg neturėčiau daugiau rūpesčių.“ – Gaia, 31 m.

„Negaliu nutaikyti ritmo, be to, persikrausčiusi į Niujorką priaugau apie 20 kg, tad kai mylimės tokia poza, partneris mato mano padidėjusius sėdmenis ir „meilės rankenėles“ ant liemens.“ – Gabby, 26 m.

6. „Jojikės“ poza

„O varge, „jojikės“ poza tokia nuobodi! Negaliu pajusti jokio malonumo, ji mane tiesiog vargina. Kaip galiu pajusti orgazmą, jei tik plušu ir prakaituoju? Kadangi mano partneriui rūpi, kaip aš jaučiuosi, labai retai mylimės šia poza.“ – Daphne, 24 m.

5. „Lotoso“ poza

„Na, gerai, „lotoso“ poza nėra tokia pati blogiausia. Ji gana intymi. Tačiau aš vis vien negaliu pajusti orgazmo, kai myliuosi šia poza. Aš vos galiu pajudėti. Be to, mano partneris visą laiką nori glamonėtis, o aš negaliu įsijausti. Turiu susitelkti į save.“ – Molly, 30 m.

„Lotoso“ poza man patinka, bet aš matau, kad mano partneris sutinka taip mylėtis tik dėl manęs, todėl man dingsta visas malonumas. Noriu, kad mano vyras mėgautųsi kiekviena intymaus artumo akimirka kaip ir aš, o jam „lotoso“ poza nepatinka.“ – Bria, 35 m.

4. „Misionieriaus“ poza

„Per mažai stimuliuojamas klitoris. Orgazmą pajuntu tik jei papildomai stimuliuoju jį pati. Labiausiai mėgstu pozas, kai abu partneriai guli ant šono arba „šuniuko“ pozą (labiau tokią, kai aš guliu, o ne klūpiu). Kad išvengčiau „misionieriaus“ pozos, dažniausiai stengiuosi iškart atsigulti ant pilvo.“ – Jasmine, 27 m.

„Misionieriaus“ poza man nepatinka, nes jaučiuosi taip, lyg mane spaustų ir slėgtų. Nežinau. Gal partneriai, su kuriais mylėjausi, nesugeba perkelti savo svorio ant rankų, tad užgriūna ant manęs. Aš negaliu kvėpuoti. Ši poza tiesiog ne man.“ – Sheila, 38 m.

3. „Šaukštelių“ poza

„Kaskart, kai su vaikinu myliuosi „šaukštelių“ poza, jaučiuosi lyg būtume aštuoniasdešimtmečiai. Tai taip neseksualu. Manau, šią pozą turėtume pataupyti iki kol susituoksime ir turėsime 5 vaikus, kad galėtume ištaikę progą slapta pasimylėti. Ji labai tingi. O mes dar jauni ir energingi, tad geriau jau mylėtis „šuniuku“. – Mary, 27 m.

2. Seksas stovint

„Nekenčiu pozų, kuriomis mylintis negaliu gulėti arba bent jau sėdėti. Jaučiuosi nejaukiai, esu priversta stebėti, kur yra mano rankos ir kojos, tad negaliu atsipalaiduoti ir mėgautis. Kai partneris man pasiūlo taip mylėtis, aš sakau: „Ne, geriau mylėkimės patogiau“. Ir atsigulu ant nugaros. Volia.“ – Bianca, 34 m.

„Jei tik galiu išvengti stovimų pozų sekso metu, visada stengiuosi išvengti. Sekso metu man apskritai nepatinka daug vaikščioti ir keisti vietas, o seksas stovint yra ypač blogas. Mylėjimasis stovint seksualiai atrodo tik filmuose, bet realiame gyvenime juk partneriai retai būna vienodo ūgio. Kaip galima mylėtis stovint, kai vyro penis yra 30 cm aukščiau už moters makštį?“ – Olivia, 25 m.

1. „69“

„Mylėtis šia poza nejauku, todėl nemalonu! Neįmanoma vienu metu susitelkti į tai, kaip suteikti malonumą partneriui, ir mėgautis pačiai.“ – Olive, 24 m.

„Mano ūgis 150 cm, ir dažniausiai draugauju su daug aukštesniais vaikinais, tad ši poza kone visada yra fiziškai neįmanoma. Net tuo atveju, kai vaikinas žemesnis arba itin lankstus ir gali tai daryti sėdėdamas, aš vis vien negaliu atsipalaiduoti, nes jei susitelkiu į tai, ką jaučiu, nustoju rūpintis, kad jis pajustų malonumą, ir atvirkščiai.“ – Danielle, 28 m.

„Ši poza nelogiška. Iškart pasakau, kad nieko nebus. “ – Ali, 24 m.

„Negaliu vienu metu ir susikaupti, ir atsipalaiduoti. Nei man, nei mano partneriui nepatinka ši poza, mes vienas kitą pamaloninam kitais būdais.“ – Michelle, 26 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (203)