Kodėl neverta „sėdėti“ sutuoktinio puslapyje socialiniame tinkle, atsako DELFI.ua.

1. Pasitikėkite

Jeigu jūs kas dvi minutes lankotės ne savo, o sutuoktinio puslapyje, vadinasi, ieškote priežasčių jį įtarti. Pavyzdžiui, siekiate pamatyti kokios nors simpatiškos kolegės įrašą. Neduok dieve, jeigu jis dar prie jo paspaus „patinka“. Viskas, skyrybos! Pasitikėkite vyru ir nenaršykite po jo puslapį, ieškodama ten kažko nežemiško.

2. Tausokite nervus

Maža, ką galite rasti vyro puslapyje. Pavyzdžiui, nuotrauką su draugu iš aludės tą dieną, kai jis dievagojosi užsivertęs darbais. Štai ir puikus pretekstas skandalui. Nejaugi jums reikia tų skandalų?

3. Nenaudinga informacija

Greičiausiai jūsų sutuoktinio puslapyje bus daug nuorodų, susijusių su automobiliais, sportu ir taip toliau. Kokiai moteriai įdomu visa tai skaityti?

4. Ko jūs ten nematėte?

Informacija, kurią galima rasti standartinėje anketoje, jums ir taip puikiai žinoma. Gimimo data, gimtasis miestas, universitetas, darbo vieta... Viskas iki skausmo žinoma ir nuobodu.

5. Nebūtina pažinti jo virtualaus paveikslo

Dažnai bendraudami internete žmonės stengiasi pasirodyti visiškai kitokie, nei yra iš tikrųjų. Pavyzdžiui, jeigu jūsų sutuoktinis iš prigimties yra kuklus, jis gali dėti į savo puslapį vulgarius anekdotus ar pakankamai grubiai susirašinėti su savo draugais. Juk su jumis jis visiškai kitoks.

6. Neverta iš musės daryti dramblio

Bet kuri smulkmena gali moterį suerzinti. Jeigu grafoje „Šeiminė padėtis“ nėra įrašo vedęs, tai gali tapti pretekstu rimtam skandalui. O štai vyrai tokioms smulkmenoms nesuteikia didelės reikšmės.

7. Jis apie tai vis tiek sužinos

Anksčiau ar vėliau, jeigu dažnai lankysitės vyro puslapyje socialiniame tinkle, tai „išlįs“. Kartu su pretenzijomis, kurias spėsite jam pateikti. Jūsų sutuoktinis, sužinojęs, kad nuolat „sėdite“ jo puslapyje, greičiausiai apkaltins jus nepasitikėjimu ir jis bus absoliučiai teisus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (207)