Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 7 frazes, kurias jūsų antroji pusė greičiausiai norėtų iš jūsų girdėti dažniau, net jei tai netiesa.

1. Aš taip norėčiau šį vakarą pažiūrėti „Nesunaikinami“. Arba kokį nors kitą veiksmo trilerį, kuriame vaidina Silvestras Stalonė. Kompromisai, kompromisai ir dar kartą kompromisai – turbūt tai viena iš sėkmingų santykių paslapčių, net kai kalbame apie tai, kokį filmą žiūrėti šeštadienio vakarą. Jūsų mylimasis tikriausiai puikiai žino, kad jūs mieliau pažiūrėtumėte romantinę komediją, tačiau tikrai nesupyktų, jei šiuo klausimu tiesiog nekaltai pameluotumėte.

2. Ačiū tau už skanią vakarienę. Net jei jums nelabai patinka mylimojo paruoštos vakarienės meniu, parodykite dėkingumą už pastangas. Blogiausia, ką galite padaryti, tai pasakyti jam, kad ryžiai buvo sukritę, o sriuboje per daug druskos. Kai kurie vyrai yra kur kas jautresni pastaboms nei moterys. Jei imsite kritikuoti jo rizoto, kitą kartą jis gali apskritai nebenorėti gaminti.

3. Tavo draugai yra nuostabūs! Kai po krepšinio rungtynių mylimojo draugai išeina namo ir jis jūsų paklausia, ką apie juos manote, jis tikisi, kad pamiršite jų keiksmažodžių laviną bei krūvą tuščių alaus butelių ir pasakysite, kad jie mieli. Jei jo draugai nekenkia jūsų santykiams, nėra jokios būtinybės pasakyti, ką iš tiesų apie juos manote.

4. Skaičiau, kad sportas didina libido. Gal užsirašom į sporto klubą? Jei norite, kad jūsų draugas atsikratytų po žiemos atsiradusio atsikišusio pilvuko, mažiau kalbėkite apie tai, kaip blogai jis atrodo. Patikėkite, jis tikrai nesupyks, jei šiuo klausimu jam pameluosite ir kartu į sporto klubą keliausite dėl kur kas smagesnės priežasties.

5. Man patinka tavo mama. Net jei jūsų mylimasis kartais skundžiasi savo tėvais, tai dar nereiškia, kad ir jūs turite teisę tai daryti. Šeimos santykiai kartais būna labai sudėtingi, todėl jei norite išsaugoti gerus santykius su mylimuoju, būkite atsargi. Galbūt kartais verta pabrėžti tik tas jo mamos savybes, kurios jums patinka, o neigiamas nutylėti, ir taip išvengti konfliktų.

6. Jaučiuosi puikiai gyvendama su tavimi šiame mažame bute. Kalbant apie finansus su antrąja puse svarbu būti sąžiningam. Tačiau jei žinote, kad artimiausiu metu neturite jokių prošvaisčių pagerinti savo materialinę padėti, kam apie tai kalbėti. Kalbas apie tai, kaip norėtumėte gyventi dideliame name, jūsų mylimasis gali priimti kaip asmeninę kritiką.

7. Tavo viršininkas kvaištelėjęs ir nesėkmės darbe – tikrai ne tavo kaltė. Kai jūsų draugas grįžta po darbo piktas ir papasakoja istoriją apie tai, kaip susipyko su viršininku, jūs tikriausiai imate galvoti apie būdus, kaip jis šios nemalonios situacijos galėjo išvengti. Net jei iš tiesų galėjo, jūsų mylimasis visai nenori to žinoti. Jis tikisi iš jūsų išgirsti, kad pasakydamas viršininkui ką apie jį galvoja, pasielgė teisingai.