Iškart užmiegate

Mes visi žinome, kad po gero sekso visada norisi saldžiai užmigti, tačiau to daryti nederėtų. Dar blogiau, jeigu vos tik pasimylėję nusisukate ir užknarkiate. O kur apsikabinimai ir bučiniai? Daugelis sutiks, kad aistra dar ne viskas, reikia nepamiršti ir tarpusavio santykių.

Bėgate į vonią

Daugelis iškart po sekso bėga į dušą. Dėl to gali pasirodyti, kad jūsų partneris jums nemalonus, o jūs norėtumėte greičiau atsikratyti visų „nusikaltimo pėdsakų“. Nors abu esate suprakaitavę ir galbūt tai jums ne itin malonu, geriau apsikabinkite savo partnerį ir mėgaukitės šia akimirka.

Stveriate telefoną

Pirma, kas šauna į galvą, kai po beprotiško sekso stveriate telefoną – kad kažkam skambinsite ar peržiūrėsite socialinius tinklus. Ar tai tikrai negali palaukti?

Atskirai miegate

Kai kurios poros miega atskirose lovose ar net atskiruose miegamuosiuose. Leiskite sau bent jau šiek tiek švelnumo ir malonaus artumo – pasidalinkite lova bent jau vienai nakčiai, galbūt jums netgi patiks miegoti drauge.

Į lovą atsinešate vaikus

Daugelis moterų turi įprotį po sekso į lovą atsinešti savo atžalas ir miegoti kartu visa šeima. Nedarykite to. Tegul vaikai visada miega savo kambaryje ir savo lovoje.

Skubate į virtuvę maisto

Jeigu iškart po sekso bėgate į virtuvę užkąsti, taip leidžiate partneriui suprasti, kad jūs tik ir laukėte, kada viskas baigsis. Tegul alkis šiek tiek palaukia!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (180)