Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, ką turėtumėte atvirai pasakyti savo išrinktajam:

1. Kodėl ant jo pykstate. Kai kurios moterys, supykusios ant mylimojo, apsimeta, kad nieko neįvyko ir kad viskas yra gerai. Jos tikisi, kad jis pats supras, ką padarė ne taip. Tačiau turite suprasti ir jį: užuot mėginęs prisiminti, ką kada jums pasakė ir ką padarė, jis paprasčiausiai nori su jumis susitaikyti. Jei jis tiksliai žinos, kodėl ant jo pykstate, tikėtina, kad santykius išsiaiškinsite kur kas greičiau ir paprasčiau.

2. Kokios dovanos iš jo laukiate. Tikriausiai nenuostabu, kad daugelis moterų iš savo mylimojo norėtų sulaukti staigmenos per savo gimtadienį ar kita proga, tačiau ne visi vyrai yra dovanų ekspertai, todėl bus geriausia, jei jam šiek tiek padėsite. Nebūtina įvardinti konkrečiai, tačiau bent apytiksliai pasakykite, kokios dovanos norėtumėte. Pavyzdžiui, staigmena tikrai nebus sugadinta, jei užsiminsite jam, kad norėtumėte bilietų į teatrą, nes jis vis dar galės išrinkti, kokį spektaklį žiūrėsite.

3. Kur norėtumėte pavakarieniauti. Jei jis pakvietė jus vakarienės, tikriausiai norėtų jus nusivesti ten, kur norite jūs. Todėl jei jis klausia, kokioje kavinėje norėtumėte praleisti su juo romantišką vakarą, turėtumėte būti konkreti. Priešingu atveju kol išsirinksite ir nuspręsite, kur geriau keliauti, gali ateiti ir vėlyvas vakaras ir romantišką pasimatymą teks atidėti.

4. Kas jums patinka lovoje. Kalbėdama apie intymius dalykus turėtumėte būti visiškai atvira. Pavyzdžiui, jei jums patinka ilgi bučiniai, taip jam ir pasakykite. Jei jis ką nors daro ne taip, o jūs bijosite tai pasakyti, jis niekada neturės šanso pasitaisyti. Tik atvirumu ir nuoširdumu grįsti santykiai gali būti darnūs ir harmoningi.

5. Ko tikitės iš gyvenimo ir jūsų santykių. Žinoma, kad per pirmą pasimatymą neturėtumėte sakyti, kada norėtumėte susituokti ir kiek vaikų turėti. Tačiau jei jūsų draugystė jau yra patikrinta laiko, būtinai su mylimuoju aptarkite judviejų ateities planus. Pasakykite jam, ko siekiate gyvenime ir ko tikitės iš jūsų santykių. Jei jūsų planai visiškai nesutampa, greičiausiai bus neįmanoma kurti bendrą ateitį. Geriau apie tai sužinoti kuo anksčiau.

6. Kas jums kelia nerimą jūsų santykiuose. Jei turite kokių nors dvejonių dėl jūsų santykių, būtinai turite apie tai pasikalbėti su savo išrinktuoju. Galbūt šis pokalbis ir nebus vienas iš maloniausių, tačiau tik išsklaidę visa abejones galėsite būti rami, kad esate su tuo žmogumi, su kuriuo ir norite būti.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!