Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt atskleidžia, kuo dažniausiai skundžiasi vyrai, kuriems santykiai apkarto.

„Norėčiau, kad ji labiau mane vertinų ir grįžus namo pasitiktų bučiniu, o ne su sąrašu darbų, kurių dar nepadariau ir kuriuos turėčiau atlikti“. Nesvarbu, ar dirbate biure, ar prižiūrite namus, abu iš jūsų turite savo atsakomybės sritis ir nė viena iš jų nėra svarbesnė. Todėl natūralu, kad vos pravėrus duris iš mylimo žmogaus norisi bent išgirsti klausimą „Kaip sekėsi?“ Supraskite, kad grįžus po darbo jūsų vyrui gali reikti kelių minučių atsipalaiduoti, o tada jis tikriausiai mielai jums padės buityje ar prižiūrint vaikus.

„Kol nesusituokėme, daug laiko leidome kartu, pramogavome, linksminomės... Dabar kartu nieko nebeveikiame“. Bendras laisvalaikis ir dėmesys vienas kitam - argi ne tai jums leido geriau pažinti vienas kitą ir suartėti? Galbūt manote, kad tai jo pareiga rūpintis jūsų pramogomis ir kad būtų labai romantiška, jei jis jus pakviestų romantiškos vakarienės. Neapsigaukite, nes jis gali galvoti taip pat. Tiesa, jei jums abiem atrodo, kad per mažai laiko praleidžiate kartu, sprendimą rasti bus lengviau.

„Norėčiau, kad kartais pasišnekėtume ne tik apie vaikus“. Suprantama, kad stengiatės būti gera mama ir rūpinatės vaikais, ir tikriausiai dauguma vyrų sutiks, kad pokalbiai apie vaikų auklėjimą yra svarbūs kiekvienos šeimos gyvenime. Tačiau neleiskite, kad vaikai taptų vienintele tema, apie kurią galite šnekėtis su savo vyru. Kai vaikai miega arba atostogauja pas senelius, pasistenkite atvirai pasikalbėti ir kitomis temomis. Atviri pokalbiai įvairiomis temomis sutvirtins jūsų ryšį.

„Ji vengia artumo“. Jei potraukis sumažėjo iš karto po santuokos, galbūt jūsų santykiuose iš tiesų kas nors negerai? Žinoma, susituokus ir susilaukus vaikų gyvenimas pasikeičia ir įvairiausių rūpesčių padaugėja. Vis dėlto neleiskite, kad kasdieninės problemos aptemdytų jūsų ir mylimojo santykius. Jei jus iš tiesų sieja meilė, kažin ar nenorėsite paieškoti laiko, kurį galėsite skirti tik jums dviem.

„Ji nepriima mano pagarbos jai“. Jei vyras į visus klausimus, susijusius su namais, atsako: „Tu nuspręsk“, kai kurios moterys ima priekaištauti, kad jam visai nerūpi namai. Jos jaučiasi taip, kad visus rūpesčius vyras užkrauna ant moters pečių. Tačiau toks elgesys gali būti ne abejingumo, o pagarbos savo antrajai pusei ženklas. Galbūt jis mano, kad jūsų nuomonė šiais klausimais yra svarbesnė. Kartais tereikia į viską pažvelgti iš kitos pusės...

„Pirmenybę ji skiria darbui, o ne šeimai“. Siekti karjeros aukštumų yra sveikintinas dalykas, tačiau kaip ir visur, svarbu išlaikyti pusiausvyrą. Jei ne darbo metu romantiškai vakarieniaujant su vyru jums skambina viršininkas ir jūs pakeliate ragelį, gali būti, kad jūsų sutuoktinis pagrįstai jaučiasi apleistas.