Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria kaip reikėtų elgtis, kad kiekviena mergina po pirmo pasimatymo apie jus galėtų pasakyti: „Koks jis vyriškas...“

1. Būkite ryžtingas. Vyras, kuris žino, kad pats yra savo likimo kalvis, ir kuris stengiasi susikurti tokį gyvenimą, kokio nori, atrodo kur kas vyriškesnis už tą, kuris tiesiog plaukia pasroviui ir neturi jokių tikslų gyvenime. Todėl stenkitės jai pasirodyti ryžtingas.

Pavyzdžiui, jei pakvietėte ją į antrą pasimatymą, o ji išsisukinėja nuo atsakymo, nenurimkite tol, kol išgirsite tvirtą „taip“ arba „ne“. Nebijokite išgirsti neigiamo atsakymo, juk ji ne vienintelė mergina žemėje.

2. Nebijokite prieštarauti. Net jei jums patinkanti mergina nepritaria jūsų idėjoms, ji jus gerbs ir vertins už tai, kad esate ištikimas savo vertybėms, tad nesistenkite įtikti bet kokia kaina.

Juk tikriausiai dažna dailiosios lyties atstovė tikisi, kad vyras nepuls stengtis įtikti visiems ir visada bus pasiruošęs prisiimti atsakomybę už savo veiksmus, žodžius ir santykius. Tad nebijokite pasakyti savo nuomonės, net jei jos nuomonė kardinaliai skirtųsi. Juk bendrauti su vaikinu, su kuriuo galima padiskutuoti, kur kas įdomiau nei su tokiu, kuris paprasčiausiai viskam pritaria.

3. Nebijokite klysti. Vyras, kuris nieko nedaro tik todėl, kad bijo suklysti, dažniausiai neatrodo labai vyriškas. Visai nesvarbu, kad jums kas nors nepavyks, svarbiausia, kad nebijotumėte bandyti. Pasitikėjimas savimi, ko gero, yra viena iš patraukliausių kiekvieno vyro savybių. Nesėkmių nereikia bijoti – juk iš jų galime išmokti kur kas daugiau nei iš sėkmių.

Taigi jei pirmojo pasimatymo metu dėl ko nors susiginčijote ir galiausiai paaiškėjo, kad esate neteisus, nebijokite to pripažinti. Arba, pavyzdžiui, jei netikėtai jums nuleido padangą, o jūs niekada gyvenime nesate keitęs automobilio rato, nebijokite pasirodyti nevykėlis, jei jums nepavyktų to padaryti – geriau mėginti, nei nieko nedaryti.

4. Santykiuose rodykite iniciatyvą. Kad ir kaip nešiuolaikiškai tai skambėtų, moterims tai patinka. Taigi santykiuose niekada nebijokite imtis iniciatyvos: pirmas pasakykite komplimentą, pakvieskite ją į antrą pasimatymą ar vėliau, kai jausite, kad tam atėjo laikas, prisipažinkite mylįs. Ji tai tikrai įvertins.

5. Neslėpkite savo baimių. Vyras, kuris nebijo pažvelgti savo baimėms į akis, gali pasirodyti patrauklus daugeliui moterų. Jei bėgsite nuo savo baimių, greičiausiai jausitės silpnas ir bejėgis, o dailiosios lyties atstovės tai būtinai pastebės. Tad per pirmą pasimatymą savo simpatijai nebijokite prisipažinti, jei kažko bijote.

6. Nebūkite kuklus priimdamas komplimentus. Jei mergina pasako jums komplimentą, tikrai nereikia nuleisti akių ir stengtis tai paneigti. Juk nėra nieko blogo pripažinti, kad esate patrauklus, protingas, turintis nepakartojamą humoro jausmą vyras.