Vis dėlto tenka pripažinti, kad moterims derėtų į pasaulį žvelgti realistiškiau. Kiek kartų esame atstūmusios vyrą vien dėl jo keistesnio pomėgio (pernelyg žavisi „Žvaigždžių karais) ar netinkamo įpročio (palieka pakeltą tualeto dangtį) praleisdamos progą jį iš tikrųjų įvertinti?

Kažin ar žinote, kad vaikinas, kurį atstūmėte praeitą savaitę, kiekvieną sekmadienį vedasi močiutę pusryčių, nemokamai mokykloje moko geometrijos, o galbūt savaitgaliais netgi rengia „stand-up“ pasirodymus. Žinoma, nenuleistas tualeto dangtis kur kas svarbiau.

Kaip rašo lifehack.org, kiekvienos iš mūsų gyvenime yra pasitaikę šaunių vyrų, pasižyminčių tomis savybėmis, kurių mums reikia, tačiau viskas žlugdavo vien dėl kokios nors smulkmenos. Vis dėlto tenka pripažinti, kad yra keletas savybių, kurias vyruose turėtų vertinti visos moterys be išimties.

1. Jis yra atviras

Jis nebijo pasakyti, kaip yra iš tikrųjų, todėl galbūt iš pradžių su šia jo savybe gali būti sunkoka susigyventi. Esame įpratę gyventi pasyvios agresijos pasaulyje, kuriame daug kas tiesiog nutylima, sakoma, kad viskas yra gerai, o tikrosios emocijos yra nuslepiamos. Atviras ir nuoširdus vyras nori iš tiesų žinoti, kas yra blogai, nes trokšta jums padėti. Deja, tai nėra lengva, nes rizikuojate išgirsti dalykus, kurių girdėti galbūt visai netrokštate. Vis dėlto ilgalaikėje perspektyvoje tai neabejotinai bus naudinga.

2. Jis gali pasijuokti iš savęs

Gyvenimas yra sudėtingas, o dar sudėtingesnis jis tampa tada, kai į viską žvelgiame per daug rimtai. Štai todėl svarbu šalia turėti antrą gyvenimo lėktuvo pilotą, nebijantį pasijuokti iš savęs, kai viskas atrodo labai blogai.

3. Jis dosniai skiria laiko

Nors tai skamba kaip klišė, moterys mėgsta gėles, batus, juvelyrinius dirbinius ir šokoladą. Taigi visos me tikimės iš savo vyrų gauti šiuos dalykus, o jei jų negauname, darome išvadą, kad partneriui nerūpi santykiai. Vis dėlto toks mąstymas yra klaidingas.
Skiriantys laiko, o ne pinigų vyrai – tikra retenybė.

Dėmesio savo moteriai skiriantis vyras vertingesnis nei tas, kuris padovanojo išsvajotą rankinę. Skirtingai nuo populiariojoje kultūroje propaguojamų „tiesų“, taupumas yra svarbus, nes jei ketini būti su žmogumi ilgai, nori žinoti, ar jis moka teisingai paskirstyti finansus. Taigi laiką ir prisiminimus vertinantis labiau nei materialinius dalykus vyras yra neįkainojamas.

4. Jis moka užjausti

Viena galingiausių emocijų – empatija, gebėjimas suprasti kitą žmogų, priimti jo džiaugsmus ir vargus. Vyras, palaikantis tiek sunkiomis, tiek ir šviesiomis akimirkomis, yra nuostabus. Jis visada mėgina pasijausti artimojo kailyje, todėl sugeba matyti pasaulį tokį, koks ji yra, ir dėti visas pastangas siekdamas teigiamų pokyčių.

5. Jis mokosi iš savo klaidų

Savaime suprantama, visi žmonės yra netobuli ir padaro daugybę klaidų – jų kur kas daugiau nei esame pajėgūs pripažinti. Dėl šios priežasties labai svarbu, kad vyras galėtų pripažinti klydęs ir judėti pirmyn šias klaidas ištaisydamas.

Galingiausi pasaulio protai ir sėkmingiausi verslininkai yra patyrę nuopuolių ir pralaimėjimų, tačiau to neslepia ir pripažįsta savo nesėkmes. Geras vyras prisipažins klydęs ir stengsis pasitaisyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (289)