Kamuoja prasta nuotaika? Dažnai patiriate stresą? Kaip teigia rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt, tai tik kelios priežastys, kodėl meilės žaidimais turėtumėte užsiimti kaip įmanoma dažniau.

1. Dažniau būsite geros nuotaikos. Taisyklė labai paprasta – mylėkitės daugiau ir šypsositės dažniau! Jei pastebėjote, kad dažnai neturite nuotaikos ir jus viskas erzina, meilės žaidimai gali net labai padėti. Mat sekso metu organizme išsiskiria endorfinas, kuris yra atsakingas už gerą nuotaiką ir skausmo nejautimą. Taigi, atminkite, kad geriausias vaistas nuo galvos skausmo – seksas!

2. Su antrąja puse jausitės artimesni. Norite tikėkite, norite ne, bet žmogus yra sutvertas taip, kad lytiniai santykiai suartintų partnerius ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Pastebėta, kad patiriant orgazmą žmogaus organizme išsiskiria hormonas oksitocinas, o šis hormonas yra atsakingas už pasitikėjimą ir prisirišimą prie partnerio. Taigi kuo dažniau mylėsitės su savo mylimuoju, tuo artimesni vienas kitam jausitės. Argi ne puiku?!

3. Atsikratysite streso. Darbe kamuoja daug rūpesčių? Dažnai patiriate stresą? Po darbų atsipalaiduokite partnerio glėbyje ir streso kaip nebūta! Įrodyta, kad seksas mažina stresą. Kartais sekso metu išsiskiriančių hormonų poveikis lyginamas net su narkotikų poveikiu. Kitaip tariant, meilės žaidimai – tai puikus būdas nuolat jaustis šiek tiek apsvaigusiam iš meilės ir žvelgiančiam į gyvenimą pro rožinius akinius.

4. Seksas padės ilgiau išsaugoti jaunystę ir seksualumą. Ar norėtumėte atrodyti bent šiek tiek jaunesni nei jūsų bendraamžiai? Dažni meilės žaidimai – štai jums jaunystės eliksyras! Neabejokite, kad seksas lėtina senėjimo procesą. Kai kurie tyrimai rodo, kad žmonės, kurie dažnai turi lytinių santykių, gali atrodyti net 7-12 metų jaunesni nei yra iš tikrųjų. Ar tai nėra pakankama priežastis dažniau su mylimuoju ar mylimąja užsidaryti miegamajame?

5. Būsite sveikesni. Dažniau mylėkitės ir didelė tikimybė, kad sirgsite rečiau! Reguliarus seksas gali sustiprinti jūsų imuninę sistemą. Maža to, kai kurie tyrimai rodo, kad vyrai, kurie mylisi tris kartus per savaitę ar dažniau, mažiau rizikuoja susirgti širdies ligomis ir patirti infarktą. Be to, ejakuliacija gali sumažinti riziką susirgti prostatos vėžiu, o dažniau besimylinčios moterys turi mažiau šansų susirgti krūties vėžiu.