Kad žinia apie skyrybas netrenktų kaip perkūnas iš giedro dangaus, rekomenduojame susipažinti su netolimoje ateityje laukiančio kracho požymiais.

Džentelmenas dingo

Jeigu anksčiau mylimasis jumis rūpinosi, demonstravo jums savo dėmesį ir pagarbą, buvo tikras džentelmenas, tai dabar vis dažniau susimąstote, kaip čia įsigudrinus atsidaryti duris – juk rankos užimtos maišeliais su pirkiniais, o padėti nėra kam, mat antroji pusė spėjo ne tik pro duris įeiti, bet ir televizorių namuose įsijungti. Be to, pareigos namuose nebedalijamos į vyriškas ir moteriškas. Jo jau nebeglumina tas faktas, kad jūs perstumiate sunkią televizoriaus spintelę arba keliate lentyną su knygomis.

Jis nebenori su jumis matytis

Tokie įprasti jums pokalbiai apie praėjusią dieną, apie jūsų jausmus, apie bendrą ateitį liko praeityje? Jūsų antroji pusė jau nebesidalina su jumis savo įspūdžiais ir išgyvenimais, nekalba apie savo nuotaiką ir nieko nepasakoja apie savo problemas, neklausia patarimo? Tai reiškia, kad jūsų nuomonė jam nebėra svarbi ir būtina.

Jam neberūpi leisti laiką su jumis

Jeigu partneris neprieštarauja reguliariems jūsų pasisėdėjimams su draugėmis ir jam visiškai tas pats, kad su juo praleidžiate vis mažiau laiko, žinokite, kad jam jūsų draugija nebėra būtina. Labai tikėtina, kad jis net nepastebi, kad jūsų net nėra kambaryje.

Jo telefonas neatsako arba išjungtas

Jūs jam skambinate, norėdama pasitarti dėl vakaro planų, tačiau jo telefonas išjungtas? Greičiausiai jis jau turi savų planų, į kuriuos jūs nesate įtraukta.

Smulkmenos tampa nereikšmingos

Jeigu anksčiau jį erzino ir nervino kažkokie jūsų įpročiai – lovoje valgomi bulvių traškučiai ar visur palikti puodeliai su neišgerta arbata – o dabar tai jam nė motais, nesidžiaukite! Jis visiškai nesusitaikė su tuo, jis tiesiog mano, kad visa tai labai greitai baigsis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)