Įsivaizduokite: esate bare viena ar su draugais, netikėtai imate flirtuoti su žavingu nepažįstamuoju. Įvykiai klostosi spontaniškai ir sparčiai. Nė nepastebite, kaip atsiduriate vienoje lovoje su vos pažįstamu asmeniu.

Nors tokie nuotykiai tikrai nėra blogi, nes tai – žmogiškosios prigimties ir mėgavimosi gyvenimu dalis, realybė kiek kitokia. Visuomenė retai kada pateisina moterį, besimėgaujančia vienos nakties nuotykiais, rašo womenshealthmag.com. Taigi užuot stereotipiškai neigiamai vertindami tokius seksualinius santykius susipažinkime su smagiomis trumpučių vienos nakties romanų istorijomis. Moteriškajam seksualumui šlovinti skirtos realios moterų istorijos apie įsimintiniausius vienos nakties nuotykius.

Darėme tai virtuvėje

„Sutikau šį nuostabų vaikiną būdama bare su draugais. Man buvo gal 19 m. Visą naktį flirtavome. Po kelių valandų atsidūrėme tarnybinėse patalpose. Man atrodo, kad tai buvo virtuvė, tačiau ji jau nebeveikė, nes buvo naktis. Praleidome ten valandų valandas. Maniau, kad niekas nežino, kur aš, tačiau kai galiausiai sugrįžome, visi mano draugai juokėsi iš manęs. Buvo labai linksma, niekada daugiau to vaikino nebemačiau, bet naktis buvo iš tikrųjų laukinė.“ – pasakojo 28-erių Mija.

Pasakiau, kad noriu jo dabar

„Praėjusiais metais buvau nuvykusi į Airiją, visą dieną leidome baruose. Susipažinau su vaikinu ir jis visą vakarą vaišino mane gėrimais. Staiga pasakiau jam, kad nuvežtų mane į viešbutį, kuriame buvo apsistojęs, nes noriu jo dabar pat. To vaikino draugai mums atvykus buvo kambaryje. Po trumpo pokalbio keturi vyrukai skubiai pasišalino iš viešbučio kambario, vengdami akių kontakto su manimi. Mes pasimylėjome, o tada jis mane palydėjo atgal į barą, kuriame buvo mano draugai. Niekada jo nebemačiau.“ – pasakojo 23 m. Elif.

Užmigau pačiu netinkamiausiu metu

„Su drauge buvome bare, susipažinome su keliais karštais vyrukais. Iš karto susižavėjau vienu iš jų, ėmėme flirtuoti. Kadangi planų neturėjome, buvome pakviestos kartu su jais nueiti į greta buvusį karaoke barą. Man į akį kritęs vaikinas flirtavo su manimi visą vakarą, o draugė galiausiai išėjo namo.

Tuo metu bare buvo dvi vidutinio amžiaus moterys, kurios mėgavosi 20 metus trukusiai draugystei paminėti skirta kelione. Viena iš tų moterų paklausė, kas mane sieja su tuo vaikinu. Panašu, kad jos stebėjo mus visą vakarą, ir manė, kad atrodome kartu tiesiog puikiai. Staiga jis mane apsikabino ir toms moterims pasakė, kad yra mane įsimylėjęs nuo vaikystės, tik aš niekada jam nesuteikiau šanso, todėl esame geriausi draugai. Pašnekovėms tokia versija tiko kuo puikiausiai. Mes joms akivaizdžiai patikome, nes jos vis pirko mums gėrimų ir stengėsi įtikinti, kad turime būtinai pabandyti, nes kitaip paskui labai gailėsimės.

Valandų valandas praleidome tame bare, kurdami painią istoriją apie tai, kaip abu vienas kitą mylime, bet niekada nesuteikėme vienas kitam šanso. Galiausiai, atrodo, patys ėmėme tikėti savo pačių melu, mums kartu buvo iš tiesų labai gera. Atvykę į jo namus mylėjomės ir aš užmigau. Mane taip stipriai sukrėtė tas faktas, kad ryte paskubomis išėjau neatsisveikinusi ir nepalikusi savo numerio. Daugiau niekada jo nemačiau.“ – pasakojo 24 m. Carry.

Absurdiška situacija

„Rūkiau lauke su kambarioke, kai staiga prie mūsų priėjo vaikinas ir paprašė cigaretės. Man jo prašymas nepatiko, tačiau kambariokė vis tik cigaretę jam davė. Vos po 10 minučių jau glamonėjomės bare, po to atsidūrėme mano kambaryje. Gerai leidome laiką, darėme tai, ko abu norėjome, tačiau po to prasidėjo kvailystės. Jis nuėjo į tualetą ir pamiršo, kuris kambarys yra mano. Galiausiai jis be apatinių įsiveržė į kambariokės buveinę, kur ji tuo metu mylėjosi su savo vaikinu.

Kai kitą rytą nubudau, jo jau nebebuvo, tačiau radau paliktus visus jo asmeninius daiktus: piniginę, telefoną, asmens tapatybės kortelę ir drabužius. Taigi jis viską paliko pas mane ir velniai žino kur išėjo nuogybes prisidengęs vien tik mano mėgstamiausiu minkštučiu rankšluosčiu. Vakare jis grįžo pasiimti daiktų. Laimei, tuo metu buvau išėjusi apsipirkti ir praleidau progą dar kartą susitikti. Labiausiai mane nuliūdino tai, kad jis taip ir negrąžino mano rankšluosčio.“ – nusišypsoti verčiančia istorija pasidalino 26 m. Jordan.

Jokių šansų susikalbėti

„Kai man buvo 18 m., būdama užsienyje klube sutikau vaikiną, kuris nekalbėjo angliškai. Kažkokiu būdu mums vis tik pavyko užmegzti bendravimą, kuris nuvedė mus ten, kur mes ir norėjome, - į lovą. Nuoširdžiai pasakius, nė nenutuokiu, kaip tai įvyko, nes jis nemokėjo nė vieno angliško žodžio. Mes atsidūrėme jo namuose, kur klausėmės muzikos ir mylėjomės. Seksas nebuvo puikus, tačiau negalėjau jam duoti jokių pastabų, nes neturėjome jokių šansų susikalbėti. Situacija buvo iš tiesų labai smagi. Ši istorija – vienas linksmiausių nutikimų mano gyvenime.“ – pasakojo dabar jau 33 m. Michelle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (221)