1. Prancūzijos prezidentas Felixas mirė seksualinių santykių su prostitute metu.

1899 m. Prancūzijos prezidentas po darbo patraukė į viešnamį pas savo pamėgtą kurtizanę Margaret. Šalies lyderis panoro kažko neįprasto ir mergina pamalonino jį minetu. Prezidentas veikiausiai iš laimės pasimirė. Merginos neapkaltino dėl jo mirties.

2. Buvęs JAV viceprezidentas Nelsonas Rockefelleris mirė intymiai santykiaudamas su meiluže.

Nelsonui Rockefelleriui buvo 70 m., o jo neįprasta mirties priežastis įrašyta mirties liudijime.

3. Politikas Raulis Veloso prostitutės dėka po mirties tapo politiku.

Prieš pat eilinius rinkimus Raulis Veloso, skelbęs griežtas moralines pažiūras, mirė sekso su meilės žyne metu. Dėl rinkimų komiteto darbuotojų aplaidumo iš biuletenių neišbraukė R. Veloso pavardės.

Galiausiai politikas laimėjo rinkimus po mirties. Tiesa, už jį atiduotus balsus visgi pripažino negaliojančiais.

4. Aktorius Davidas Karradine‘as mirė seksualiai tenkindamas pats save.
Filme „Kill Bill“ vaidinęs aktorius Davidas Karradine‘as mirė Bankoke. Jis apsistojo viešbutyje, užsirakino kambaryje ir ėmė masturbuotis. Policija iki šiol detaliau neišsiaiškino jo mirties aplinkybių. Gerbėjams buvo pranešta, kad jis netyčia pasismaugė.

5. Lenktynininkas Robertas Mortimeris mirė nuo per daug žiaurių prostitučių glamonių.

2010 m. britų lenktynininkas poilsiavo Belgijoje. Norėdamas paįvairinti poilsio dienas, jis kreipėsi į prostitutes sadistes. Dvi profesionalės mirtinai užmylavo vyriškį ir uždusino linksminamosiomis dujomis. Nuo šių dujų (kai kuriose šalyje jos uždraustos) žmogus pasidaro mažiau jautrus skausmui, pojūčiai tampa ne tokie aštrūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (353)