Apklausus daugelį stipriosios lyties atstovių, turinčių skirtingas profesijas, išsilavinimus ir santykių patirtis, sudarėme dažniausiai pasitaikančių moterų seksualinių nuodėmių penketuką. Net jei mokate visas „Kamasutros“ pozas, niekuomet nelaimėsite geriausios moters lovoje apdovanojimo, jei nusikalsite vienoje iš šių sričių.

1. Moterys tikisi, kad vyrai skaitys jų mintis

„Aš paklausiau, ar ji patyrė orgazmą, ir ji atsakė, kad ne. Paklausiau kodėl, o ji ištarė: „Nes man norėjosi oralinio sekso, kuriuo tu manęs nepamaloninai. Jei iš tiesų mane mylėtum, būtum supratęs, kad būtent to norėjau.“

Atleiskit, moterys, bet teisybė šį kartą vyruko pusėje. Beprasmiška yra tikėtis, kad vyras atspės kiekvieną jūsų slaptą troškimą. Vien tai, kad jis puikiai jus pažįsta ir nori suteikti jums malonumo nereiškia, kad jis užantyje slepia magišką krištolinį rutulį.

Dauguma moterų yra įsitikinusios, kad jų vyrai turi žinoti, kokia dabar jai nuotaika ir kas būtent tą akimirką ją labiausiai pamalonintų. Deja, taip nėra. Taigi arba kalbėkite, arba užsimerkite ir kentėkite.

2. Moterys nepakankamai žino

„Ji vis pradeda kvailai kikenti kiekvieną kartą, kai bandau su ja kalbėtis apie tai, kaip mane liesti ir mane sujaudinti. Ji mano, kad tai miela, tačiau mane pakankamai žeidžia faktas, kad ji ne tik neturi mažiausio supratimo apie tai, kaip manasis pasididžiavimas veikia, bet ir nenori apie tai sužinoti!“

Jis teisus – mums reikia žinoti bent jau anatomijos pagrindus. Nors tiesa ir tai, kad kas buvo veiksminga su vienu nebūtinai tiks kitam. Seksas šiek tiek panašus į teksto rinkimą. Jūs visi galite atsisėsti prie klaviatūros ir kažką baksnoti dviem pirštais. Tačiau tokiu būdu tikrai nebūsite tokie puikūs kaip žmonės, kurie tekstą renka visais pirštais. Nusipirkite gerą knygą apie seksą ir ją išstudijuokite.

Kai būsite išsiaiškinusi svarbiausius biologinius dalykus, perkelkite žinias į veiksmo aikštelę – liesdama tas vieteles, kurios, pasak teorijos, turėtų teikti malonumą – ir tokiu būdu užmegzkite geresnį ryšį su savo artimu žmogumi bei jo kūnu.

3. Atrodo, kad moterims seksas patinka tik pradžioje

„Viskas vykdavo lygiai taip pat su kiekviena mergina, su kuria tik esu susitikinėjęs. Jos visos yra pasiruošusios aistringai užšokti ant tavęs santykių pradžioje, tačiau liaujasi troškusios sekso, vos santykiai ima įsibėgėti.“ Kai kuriems vyrams atrodo, kad moterų apskritai nedomina lytiniai santykiai, kad jos iš pradžių apsimetinėja, jog mėgaujasi aistra, bet tik tam, kad kuo greičiau juos apvyniotų aplink pirštą.

Manoma, kad egzistuoja kita priežastis, kodėl moterys praranda susidomėjimą. Jos ima bodėtis seksu, kai jis tampa nuspėjamas. Ir kai moterims nuobodu, sunkiau pasiekti orgazmą, kadangi joms reikia žymiai daugiau psichologinės ir fizinės stimuliacijos. Dauguma porų įsileidžia rutiną į savo seksualinį gyvenimą. Kiekvieną kartą mylėdamasi pakeiskite nors vieną dalyką: tai gali būti nauja poza, nauja buto vieta, šviesų įjungimas arba išjungimas. Tai lengva!

4. Moterys visą darbą palieka vyrui

„Koks skirtumas tarp mylėjimosi su žmona, kurią jau seniai esi vedęs, ir spagečių valgymo? Spagečiai bent jau juda, taigi žinai, kad jie gyvi.“ Moterims atrodo, kad vyro darbas yra ne tik parodyti iniciatyvą siekiant sekso, bet ir nudirbti visą darbą. Truputį per žiauru tikėtis, kad vyras padarys viską, ko reikia, o jūs tik ramiai pagulėsite vienoje vietoje.

Retkarčiais perimkite viliotojos vaidmenį ir sugundykite jį. Imkitės iniciatyvos įžanginių žaidimų metu. Užlipkite ant jo lytinio akto metu, užuot tik tingiai siūbavusi klubais apačioje. Jei iš tiesų norite padaryti jam įspūdį, pasiūlykite seksą, kai jis mažiausiai jo tikisi ( tam tiks bet koks metas, išskyrus vakarinį gulimąsi į lovą).

5. Nebūkite pernelyg paranojiškos

„Ji nekenčia sekso gulint ant šono, nes tuomet jos pilvas atrodo storas. Ji nenori atsisėsti ant manęs kaip jojikė, nes jaudinasi, kad jos krūtys atrodys juokingai. Ji netgi nesutinka mylėtis šuniukų poza, kol nepažadu jai, kad nežiūrėsiu į jos užpakalį“. Dauguma vyrų nėra taip apsėsti kūno formomis, kaip jūs manote. Daugybę kartų įrodyta, kad jūsų tobulas kūno įsivaizdavimas neatitinka to, kokį turi vyrai. Jūs manote: „Storas, suglebęs, riebus.“

Jie mano: „Minkštas, šiltas, moteriškas ir gundantis.“ Jei keliaujate į lovą nerimaudama dėl savo išvaizdos, sukuriate seksualinių problemų. Mylintis išorė tampa nesvarbi. Jei beviltiškai stengsitės išlaikyti įtrauktą pilvą, paprasčiausiai užkirsite kelią vyrui suteikti jums malonumą. Būti gera lovoje reiškia pasitikėti savimi. Jauskitės seksuali ir tokia būsite!

Įdomūs faktai

Mokslinių tyrimų duomenimis, moterys, kurios teigiamai mąsto apie savo išvaizdą, pasiekia orgazmą 73% lytinių aktų metu, o tos, kurios apie save yra kritiškos nuomonės – tik 42%.

Žmonės, kurie mylisi apie tris kartus per savaitę, dažniausiai atrodo 4–7 metais jaunesni, nei iš tiesų yra.

Striptizo šokėjos uždirba žymiai daugiau arbatpinigių tuo metu, kai joms būna ovuliacija – manoma, kad tai susiję su jų kūnų skleidžiamais feromonais.

Vienos apklausos duomenimis, 84% moterų mylėdavosi su vyrais vien tam, kad palaikytų gerus santykius su vyru.