Gerai žinoma sekso ekspertė ir šeimos terapeutė dr. Jane Greer tvirtina, kad dailiosios lyties atstovės paprastai miegamajame daro tris klaidas.

Pirmoji klaida: patogūs drabužiai

Suprantama, kad jums norisi apsirengti tą patogią pižamą, kurią nuolat vilkite, tačiau jeigu sąžiningai, greičiausias būdas ataušinti savo partnerį ar sutuoktinį – patogūs naminiai drabužiai.

Tad jeigu norite savo seksualiniam gyvenimui suteikti šiek tiek pikantiško prieskonio, meskite į šalį patogiąją pižamą ir pasipuoškite seksualia liemenėle ar permatomu peniuaru. Kartais galite išryškinti savo kūno linijas, būti jausminga ir jaustis patogiai – tai neabejotinai užkaitins kraują jūsų antrajai pusei.

Antroji klaida: pasyvumas

Neprašykite, kol jis paprašys pašokti. Tai reiškia, kad kartais turėtumėte imtis iniciatyvos. Neturėtumėte laukti, kol partneris paprašys užsiimti seksu. Įsitraukite, pulkite į lovą, imkitės iniciatyvos. Pamatysite, bus smagu abiem.

Trečioji klaida: kritika

To būtina vengti bet kokia kaina. Niekas neatvėsins vyro jausmų labiau, kaip aiškinimas jam, ko jūs nemėgstate ir ko nenorite. Kita vertus, jį neabejotinai sujaudins tai, kad duosite jam suprasti, kaip jis gali jus patenkinti ir ką norėtumėte, kad jis padarytų.

Taigi, pasakykite jam, ko norėtumėte, puoškitės seksualiais drabužiais ir, svarbiausia, imkitės iniciatyvos – taip patirsite malonumą, kurio iš tikrųjų trokštate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (283)