1. Ilgai žiūrėkite vienas kitam į akis. Jei pavyks, galite žiūrėti ir visą vakarą! Turėkite galvoje, kad didžioji dalis žmonių bendravimo yra neverbalinė.

2. Apsirenkite keistais drabužiais, pavyzdžiui, Helovino kostiumais, ir pasivaikščiokite gatve, tarsi nieko neįvyko. Netikėta, bet tai labai suartina porą.

3. Gaminkite maistą kartu. Ir, žinoma, tuomet kartu jį valgykite. tada tai yra. Puiki idėja – kuo tiksliau atkartoti nuo vaikystės mėgstamą patiekalą/ Kuo geriau pažinsite vienas kito skonį, tuo geriau vienas kitą jausite.

4. Ilgai ir aistringai pasibučiuokite žmonių pilnoje vietoje. Beje, psichologai teigia, kad mūsų organizmas pradeda gaminti laimės hormoną serotoniną, kai bent 20 sekundžių pabūname apsikabinę. O jei norite sustiprinti emocijas, pirmiausia pabandykite garsiai ir temperamentingai išsiaiškinti santykius – kaip italų filmuose.

5. Siųskite vienas kitam intymias nuotraukas ir žinutes. Norite pasakyti, kad jūs jau tai darėte? Gerai, tuomet viskas puiku.

6. Nuvykite arba nuskriskite į tokią vietą, kurioje dar nebuvote. Galite užsimerkti ir tiesiog pirštu besti į žemėlapį. Galite stotyje nusipirkti bilietą į pirmą pasitaikiusį traukinį. Arba galite tiesiog pasižvalgyti po apylinkes. Nauji įspūdžiai sukels bendrų emocijų ir paliks prisiminimų visam gyvenimui.

Meilė per atostogas?

7. Parašykite meilės laišką. Tiksliau du: jūs jam, o jis – jums. Rašykite taip, kaip gaunasi, svarbiausia, kad jūsų tekstas būtų nuoširdus. Rašykite bent jau tam, kad įsitikintumėte, jog mokate išreikšti savo jausmus. Beje, puikiai suveikia ir kasdieniai meilūs rašteliai, priklijuoti prie šaldytuvo ar įkišti į palto kišenę.

8. Dovanokite vienas kitam dovanas be jokios progos. Dar kartą: be jokios progos. Tiesiog sugalvokite malonią staigmeną.

9. Surenkite pagalvių mūšį. Ne tik todėl, kad tai smagu, kaip vaikystėje, bet ir dėl to, kad bet kokias emocijas, ypač agresiją, labai naudinga išreikšti saugiu būdu.

10. Bučiuokitės po vandeniu. Jei viskas bus gerai, galėsite tęsti.

11. Paskraidykite oro balionu. Dar vienas variantas: šokti dviese su parašiutu (ir instruktoriumi). Arba pasigrožėkite žvaigždėtu dangumi nuo daugiaaukščio namo stogo. Apskritai sveikintina viskas, kas leidžia „pakilti virš šurmulio“ ir be ypatingos rizikos išgyventi stiprius jausmus.

12. Nulipdykite sniego senį. Sąžiningai, įprasto dydžio ir su morka vietoje nosies. Psichologai sako, kad tokia veikla „suteikia galimybę lavinti bendrus įgūdžius ir kūrybinį mąstymą“, taip pat tiesiog pasijuokti ir patirti smagių akimirkų.

13. Paeiliui sušokite striptizą. Beje, šiuo atveju taip pat leidžiama juoktis ir net garsiai kvatoti.

14. Išbandykite visas „Kamasutros“ pozas. Na, galbūt ne visas iki vienos, bet akiratį tikrai praplėsite ir sužinosite, kas jums patinka.

15. Vienas kitam garsiai paskaitykite erotinį romaną. Išraiškingai. Po to galėsite pereiti prie vandens procedūrų.

16. Kartu išsimaudykite vonioje su putomis. Jei namuose neturite vonios, galite sugalvoti kitą variantą.

17. Praleiskite naktį viešbutyje savam mieste. Kam? Pirma, tai prabangus romantiškas gestas. Antra, vėl galėsite pasijusti „idealiais nepažįstamaisiais“. Ir trečia – pagaliau tikrai galėsite kartu išsimaudyti vonioje su putomis!

18. Kartu pasimėgaukite masažais arba užsiimkite porų joga. Tiek viena, tiek kita puikiai sinchronizuoja pojūčius ir pagerina kūnų kontaktą.

19. Išmokite šokti tango (jei dar nešokate, labai labai gaila).

20. Sudarykite gyvenimo užduočių sąrašą. Suteikite laisvę savo vaizduotei ir tegu ji parengia ateities tikslų, planų ir bendrų užduočių sąrašą.

21. Apsilankykite prabangių automobilių prekybos salone ir išsirinkite prašmatniausią automobilį. Išsamiai aptarkite jo privalumus ir trūkumus; užsisakykite bandomąjį važiavimą. Galite jį įsigyti... arba atidėti tai ateičiai.

22. Visą dieną praleiskite lovoje. Kas sakė, kad nėra ką veikti? „Lazy day“ yra puiki suderinamumo treniruotė. Valgykite, miegokite, žiūrėkite televizorių ir bučiuokitės. Beje, rasti serialą, kuris įtrauktų jūs abu, yra didžiulis pliusas bet kuriai porai.

23. Naktį išsimaudykite jūroje be maudymosi drabužių. Šilto ir banguojančio vandens kontaktas su kiekviena odos ląstele turi fantastišką poveikį.

24. Surenkite akląją vyno degustaciją. Dėl skonių nesiginčijama, bet gerai, kai partneriai skiria jiems dėmesio. Psichologai yra nustatę, kad poros, mėgstančios retkarčiais pavakaroti su vyno taure, ilgesnį laiką gyvena kartu ir būna laimingesnės.

25. Užsisakykite fotosesiją su profesionaliu fotografu. Pirma, tai gražu... Antra, nuotraukos yra prisiminimai, kurie išliks su jumis visą likusį gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)