Sekso grojaraštis – mes visi juos turime… Ar trokštate nešvankybių su Drake`u ir RiRi, ar norite įkaisti su jausminguoju Samu Smithu, ar daryti tai su Johnu legendu (jei tik…), sekso grojaraštis gali nulemti jūsų nuotaiką ar padidinti statomas sumas pasimatymo naktį.

Tačiau kurie kūriniai labiausiai tinka seksui? Svetainė womenshealthmag.com paprašė „Spotify“ muzikos ekspertų atskleisti, kurios dainos dažniausiai atsiduria vartotojų sekso ir pasimatymų grojaraščiuose. Galbūt ir jūs panorėsite pridėti šiuos kūrinius į savo muzikos sąrašą.

Geriausia mylėtis pagal šias dainas:

Kalbant be užuolankų, palikite tai RiRi. Kai dainoje skamba tokie žodžiai kaip „seksas su manimi yra toks nuostabus“, šis kūrinys garsiai ir aiškiai paskleis jūsų žinią.

Jei norite kažko subtilaus, toli dairytis nereikia: Edas Sheeranas yra tikras romantiškų naktų karalius. Jei trokštate, kad jūsų romanas turėtų ateitį, šis kūrinys paskatins jus užsisvajoti apie bendrą gyvenimą iki pat mirties.

3. „Birthday Sex“, Jeremih

Populiariausios „Spotify“ sekso muzikos sąrašai nebūna išbaigti be šios į praeitį sugrąžinančios klasikos. Ar švenčiate gimtadienį, ar ne, mes visi galime dažniau pasiklausyti Jeremih savo buduaruose. Elkitės, kaip moko šis sekso guru, ir nebijokite savo mylimajam tiksliai pasakyti, kur norite rasti savo dovaną.

Ši daina ne veltui karaliavo populiariausios muzikos sąrašų viršuje: ji velniškai gerai tinka vakarėliui pradėti – ypač intymesniam. Kažkas šioje dainoje primena mokyklos laikus, kai važiuodavote linksmintis, susigrūdę ant galinių automobilio sėdynių. Pridėkite šį kūrinį į savo sekso grojaraštį ir tik pamėginkite išbūti nesibučiavę (užuomina: tai neįmanoma!).

Jei norite jausmingo kūrinio, kuriame skamba daugybė instrukcijų („Nusiauk šiuos aukštakulnius / Gulk ant mano lovos / Šnabždėk nešvankias paslaptis, kol laikau tave už plaukų“), nuspauskite „Play“ mygtuką ties šia „SoMo“ daina. Jums teliks uždegti žvakes ir jūsų vilionės bus baigtos.

6. „Earned It“,„The Weeknd“ (iš filmo „Fifty Shades Of Grey“ („50 pilkų atspalvių“))

Ar kuris nors sekso grojaraštis gali būti išbaigtas be dalelės įkvėpimo iš „50 pilkų atspalvių“? Ši daina prasiskverbs iki pat jūsų venų ir iš karto suleis injekciją į jūsų libido. Tikrai, ji yra veiksminga bet kur ir bet kuriuo metu. „The Weeknd“ tenka didžiausios pagyros, kad vos vienu „Play“ mygtuko spustelėjimu sugeba pažadinti mūsų aistrą.

Remdamiesi vien tik šiuo kūriniu, mes galime drąsiai sakyti, kad Johnas Legendas ir Chrissy Teigen mėgavosi karščiausiu seksualiniu gyvenimu. (Netikite? Pažiūrėkite šios dainos vaizdo klipą.) Paleiskite šią dainą, kai užsiimsite tokiu seksu, kuris priverstų didžiuotis net patį Johną su Chrissy.

Skirkite laiko lėtam ir jausmingam seksui su Trey Songz. Ši nešvanki ir kartu romantiška, šiurkšti ir kartu švelni daina įneš dar daugiau karščio į prakaituotus žaidimus tarp paklodžių.

Ar palaikote santykius per atstumą, ar atskirai turite praleisti tik kelias dienas, atsiduokite emocijoms su Samo Smitho kūriniu „Stay With Me“. Būkime tikri: jausmingas šio atlikėjo balsas yra viskas, ko mums reikia.

Yra priežastis, kodėl Channingas Tatumas filme „Magic Mike“ („Magiškasis Maikas“) pasirinko Ginuwine`o „Pony“ savo pasirodymui: juk ši daina tokia seksuali. Pelnysite papildomų taškų, jei atsiversite puslapį iš Channingo knygos ir sušoksite savo paties striptizą.

Jums reikia melodijos saldžiam susitaikymo seksui? Jasonas Mrazas gali jums pasiūlyti kūrinį, kuris sustiprins jūsų ryšį. Meilę pajusite akimirksniu.

Jeigu jums džiaugsmą teikia kantri stiliaus muzika, Thomas Rhetto „Die A Happy Man“ nuo lėto šokio prives jus prie lėto sekso – garantuotai.

Anot „Spotify“, ši mylėtis skatinanti daina turėtų dažnai skambėti jūsų miegamajame (tai ne tik žodžių žaismas). Spauskite „Play“ mygtuką ir leiskite gundančiam „The Weeknd“ balsui kiekvieną naktį užvesti jus aistrai (patarimas: jei norite greitesnio tempo, paklausykite „Kygo“ remiksą).

Vienas svarbus dalykas, kurį reikėtų žinoti apie Rihanną, yra tas, kad ji nebijo pasakyti, ko nori. Jei miegamajame esate drovus, leiskite Rihannai kalbėti už jus.

Kodėl vaikštote aplinkui? Pakaks sekso užuominų ir subtilybių – kartais, kai to norite, jūs norite to dabar. Kai pradės groti „Sex“, visiems bus aišku, ko trokštate – nereikės jokių žodžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)