12
Kitas

Toliau

DELFI.lv pateikia 11 patarimų, kaip tapti žmogumi, kurį mylėsite.

1. Pakaks per griežtai save vertinti – vertinkite jumyse esantį grožį.

Būti sau griežtu teisėju – ne tas pats, kaip būti sąžiningam su savimi. Kai kyla klausimas, kaip gyventi žmogui, kuriam svetima teisti visus ir viską, bet ne svetima užuojauta, pasidaro aišku, kad vienintelis dalykas, sunkesnis už bandymą bent dieną pagyventi kito gyvenimą, gyveni savo gyvenimą taip, kad būtum laimingas. Bet juk grožis – kiekvienoje šypsenoje. Kiekvienoje širdyje gyventų meilė. Jei yra proto, jame yra ir išminties. Kiekvienas turi sielą, kilnumo, gebėjimo visuose, taip pat ir savyje, įžvelgti gera. Kartais tereikia pasistengti tai rasti.

2. Elkitės su savimi taip, kaip norėtumėte, kad su jumis elgtųsi kiti.

Priimkite save. Neįžvelgiate savyje grožio? Negražūs ne jūs, o jūsų nepasitikėjimas savimi. Būkite savimi, tokiais, kokie esate, būkite nuostabūs – taip, kaip mokate tik jūs. Nuo to, kaip elgiatės su savimi priklauso ir santykiai su aplinkiniais. Reikia pamilti save, antraip kaip galima šito tikėtis iš kitų? Kai jūsų gyvenimas jums tiks tarsi jums siūtas kostiumas, visi aplinkiniai jus ne tik pamils, bet tai nustos jus jaudinti.

3. Mažiau paisykite kitų nuomonės. Vaikydamiesi kitų pritarimo pasistenkite neprarasti savęs.

Atsiminkite – visada atsiras tokių, kurių standartų jūs neatitiksite, bet daugumai nė į galvą neateina, kad jumyse slypi kur kas daugiau, nei jie mato. Jūs ir taip pakankamai geri, nereikia niekam nieko įrodinėti. Stenkitės mažiau galvoti, kas jūs aplinkiniams, ir daugiau – kas jūs pats sau.

4. Žinokite savo vertę.

Mes dažnai sutinkame su meile, už kurią geresnės, mūsų nuomone, nesame verti. Tačiau kam būti antroje vietoje kažkieno gyvenime, jeigu žinome, kad esame verti sutikti žmogų, kuriam visada būsime pirmoje vietoje.

5. Nesiekite artumo bet kokia kaina.

Meilė – toli gražu ne vien seksas, aistringi pasimatymai ir kiti pasirodymai. Meilė – būti su žmogumi, kuris gali padaryti jus laimingą taip, kaip niekas kitas nesugebėtų. Neverta ieškoti idealo, geriau paieškokite tokio, kuriuo galėsite pasitikėti, kuris parodys, kad būtent su juo verta susieti gyvenimą dabar ir visiems laikams. Jei dar nepavyko rasti tikros meilės, nepasiduokite ir nesitaikstykite su mažiau. Šiame pasaulyje tikrai atsiras žmogus, kuris mylės jus be jokių išlygų, net jei iš pradžių iš šito žmogaus to nesitikėjote.

12
Kitas

Toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)