12
Kitas

Toliau skaitykite kitame puslapyje

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia kelis dalykus, kurie vienija kai kurias ne vieną kartą išduotas moteris.

1. Tėvas buvo mergišius. Tėvo vaidmuo mergaitės gyvenime yra labai svarbus. Jei tėvas paliko šeimą, dažnai būdavo užgaulus klabėdamas su mama ir rodė per mažai dėmesio, gali būti, kad užaugusi moteris bus linkusi susitikinėti su tais vyrais, kurie nerodo jai pagarbos. Nenuostabu, kad tokie vyrai gali išduoti be jokių skrupulų.

2. Kartą jos jau buvo apgautos, todėl to tikisi ir iš kitų vyrų. Jei moteris vieną kartą jau buvo išduota, ji gali bijoti, kad tai pasikartos dar kartą. Ši baimė gali paskatinti labiau kontroliuoti partnerį, pavyzdžiui, tikrinti sms žinutes jo telefone ar nepagrįstai pavydėti. Toks nepagrįstas pavydas dažnai sukelia konfliktus, kurie santykius tik pablogina. Tad nenuostabu, kad galiausiai partneris padaro tai, ko iš jo tikimasi – susiranda kitą moterį.

3. Painioja aistrą su meile. Aistra paprastai įsižiebia akimirksniu ir lygiai taip pat netikėtai gali prapulti. Tuo tarpu meilė yra jausmas, kuris atsiranda metams bėgant. Žinoma, kartais iš aistros gimsta meilė, tačiau nebūtinai. Jei judu niekada nekalbėjote apie santykių ateitį, galbūt jūsų draugas nė nemano, kad esate pora. O jei nesate, tuomet jis nieko ir neišduoda...

4. Joms patinka „blogi berniukai“. Jei nuolat įsimylite tokius vyrus, kurie nėra linkę įsipareigoti, ir manote, kad jūs tikrai jį pakeisite, nesistebėkite, kad vis nusiviliate santykiais. Pradėkite tikėti tuo, ką sako vyrai. Jei jis teigia, kad jo nedomina rimti santykiai, nemanykite, kad galėsite pakeisti jo poziciją.

5. Jos – didžiausios savęs kritikės. Kai kurios moterys to nepastebi, tačiau jei pasiklausytų savęs iš šalies, pastebėtų, kad jos yra pačios didžiausios savęs kritikės. „Ar aš neatrodau stora su šiais džinsais?“, „Nekenčiu savo celiulito“, „Ir vėl priaugau svorio“ – klausytis panašių skundų tikriausiai pabostų dažnam vyrui. Žinoma, tai išdavystės nepateisina, tačiau santykiams tikrai nepadeda.

12
Kitas

Toliau skaitykite kitame puslapyje