Vieni sugalvoja norą vidurnaktį, kai laikrodžiai skelbia Naujus metus, kiti sudaro linkėjimų sau ar tikslų sąrašą.

Sakoma, kad užrašyti norai ir tikslai greičiau išsipildo. Ne dėl burtų, o dėl to, kad aiškiai įvardintų svajonių lengviau siekti.

Įdomiausio sąrašo autorė Kristina apdovanojama puikiu „The Body Shop“ įsteigtu prizu:

Afrikietišku ksimenijų šveitikliu (vertė - 26.90 €)

**********

Skaitytojų norai ir tikslai

**********

Naujieji metai - pats tinkamiausias laikas susimąstyti ir daug ką pradėti iš naujo, taipogi atsikratyti kažko seno ir nereikalingo. Visiškai šį kartą nekalbėsiu apie materialius dalykus, kadangi su gyvenimo patirtimi supranti, kad visgi ne daiktai yra svarbiausi dalykai, ko žmogui iš tikrųjų reikia...

Pastarieji metai buvo labai įtempti - nepakeliamas darbo krūvis, dažnos ir tolimos kelionės darbo reikalais, visiškai atėmė tą svarbiausią ir reikalingiausią laiką sau ir artimiesiems. Nuolatinis sukimasis reikalų virtinėje , išbalansavo ne tik pačios organizme vykstančius natūralius procesus, tačiau ir atėmė patį didžiausią džiaugsmą - šeimyninę laimę, atitolino man brangiausius žmones. Ir vis didėjantis noras būti su šeima, jausti ramybę, pagaliau kartą sustoti ir pailsėti, verčia imti taip ir padaryti, daug kam pasakant - NE! UŽTEKS! KIEK GALIMA!

Taigi, kad ir kaip būtų sunku, tačiau neįmanomų dalykų nėra. Kaip ir nepakeičiamų nėra. Todėl ateinantiems 2016 -iesiems metams sau linkiu (žinoma, kad ir stengsiuos), kiek įmanoma daugiau būti su savo šeima, dažniau lankytis savo tėvų namuose, su jais praleisti daug smagaus laiko, skirti dėmesio tiems, kurie iš tikrųjų yra jo verti ir nusipelnę. O tam tikri reikalai tikrai gali palaukti, nes tas nepakartojamas patyrimas būti tarp mylinčių žmonių - pats svarbiausias ir yra tai, ko man iš tikrųjų reikia ir dėl ko gyvenu.

Te Naujieji metai visiems būna tokie, kokių trokštame ir visada pradėkime keistis nuo savęs pačių.

To visiems ir linkiu.

Laimingų Jums Naujųjų 2016- ųjų metų!

Sonata K.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)