Atlikę savijautos testą, sužinosite, ko jums labiausiai trūksta. Galbūt geriate per mažai vandens, o gal per mažai judate?

Kviečiame priimti pirmuosius keturis iššūkius: vandens, sveikos šypsenos, streso ir 7 minučių mankštos iššūkį.

Vandens iššūkis

Lietuviai geria per mažai skysčių. Tai kenkia ne tik odai, bet ir visam organizmui. Iššūkio tikslas – įprasti per dieną išgerti 2 litrus vandens.

Sveikos šypsenos iššūkis

Dantų šepetėlis – ne vienintelė priemonė prižiūrėti dantis. Per šį iššūkį išmoksime taisyklingai valyti ir prižiūrėti dantis.

Streso valdymo iššūkis

Stresas – vis dar sunkiai suvokiamas ir suvaldomas procesas. Iššūkio esmė – išmokti lengvų triukų, kaip įveikti kasdienį stresą.

7 min mankštos iššūkis

Norint atlikti pilnavertę mankštą užtenka vos 7 minučių. Iššūkio metu trenerė išmokys jus kasdien taisyklingai atlikti pasaulį užvaldžiusią 7 minučių mankštą.

Kviečiame jus imtis vieno ar kelių iššūkių iš karto ir pasidalinti su mumis, kaip jums sekasi. Galite rašyti dienoraštį, kaip mokotės kasdien gerti daugiau vandens arba sutramdyti stresą, galite siųsti nuotraukas, kaip jums sekasi sportuoti ar kaip nors kitaip įamžinti jūsų kelią į geresnę savijautą.

Laiškus, dienoraščius, nuotraukas siųskite adresu gyvenimas@delfi.lt iki balandžio 11 d.

Geriausių laiškų ar nuotraukų autorių laukia „Eurovaistinės“ įsteigti prizai:

Streso iššūkio laimėtojui:

Magne B6 skiria: antistresinių kamuoliukų STRESUI-NE!

Vandens iššūkio laimėtojui:

Mineralinis vanduo „Akvilė“ skiria: Rankšluostis ir pakuotė vandens.

7 min mankštos iššūkio laimėtojui:

„Oilesen“ maisto papildai dovanoja: „OILESEN“ Vitaminas D3 1000, N80. Maisto papildas. Vitamino D3 šaltinis. Imuninei sistemai ir kaulams, 80 kapsulių.

Sveikos šypsenos iššūkio laimėtojui:

„Listerine“ skiria: „Listerine“ 95ml + „Reach“ dantų siūlas.

Vėliau kviesime priimti dar keturis iššūkius: sveikos veido odos, dėmesingumo, cukraus ir 10 000 žingsnių. Visų aštuonių iššūkių konkurso laimėtojui „Eurovaistinė“ padovanos vitaminų ir mineralų visiems metams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją