Moterys yra pernelyg švelnios, mylinčios, silpnos ar baikščios, todėl jos dažniau tampa serijinių žmogžudysčių aukomis, o ne vykdytojomis. Manyta, kad moteris negalėtų nužudyti trijų aukų, kad būtų pripažinta serijine žudike. Žmonės buvo įsitikinę, kad tai prieštarautų jų prigimčiai. Tačiau tokia prielaida buvo klaidinga.
XX a. pradžioje „marinimo badu daktarė“ Linda Hazzard nužudė 15 žmonių. Licencijuota slaugytoja Genene Anne Jones, yra atsakinga, kaip manoma, net už 60 jos prižiūrėtų kūdikių ir mažų vaikų mirtį.
Istorijoje taip pat buvo dar viena žudikė maniakė – Belle Gunness. Ji nužudė tiek daug žmonių, jog tyrėjai liovėsi skaičiuoti jos valdose rastus palaikus. Ji buvo vadinama tokiomis įspūdingomis pravardėmis kaip Mėlynbarzdė su sijonais (The Bluebeard in Skirts) bei Pragaro gražuolė (Hell`s Belle) ir dar daugelį metų po to, kai išaiškėjo jos nusikaltimai, Indianos valstijos La Porto mieste kurstė kalbas tarp žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)