„Esu visiška moteriškos galybės gerbėja, manau, kad moterys yra tokios galingos ir gebančios pakeisti pasaulį. Žinoma, nenuvertinu ir vyrų. Mano vyras yra mano stiprybė“, – sako Beata.

Su ja kalbamės apie tai, kas yra stipri moteris ir kokia yra pati Beata.

Kas Jums yra stipri moteris? Ar turite stipraus žmogaus idealą?

– Man stipri moteris yra ne ta, kuri gali atlaikyti viską neverkdama, ir ne ta, kuri, kaip mėgstama sakyti, laiko tris namų kampus.

Stipri moteris yra ta, kuri, visų pirma, pažįsta save, žino, kas yra jos sielos stiprybė. Stipri moteris nebijo išgyventi visokiausių emocijų, priima gyvenimą tokį, koks jis yra, nebijo iššūkių ir jų nevengia vien dėl to, kad bijo pralaimėti ar nori save apsaugoti.

Manau, svarbiausia visoms moterims pažinti save ir nebijoti būti visokioms. Neprivalai visada būti tik stipri ir tik viršūnėje. Moteris gali išgyventi įvairias būsenas.

Nebijoti gyvenimo ir jį priimti – štai stiprybė. Ne kaltinti kitus, o pačiai būti savo gyvenimo šeimininke ir pačiai keisti savo pasaulį į tą pusę, į kurią nori, kad jis pasikeistų.

Socialiniuose tinkluose net esu sukūrusi tokią grotažymę #Bobpower, kuria pažymiu su moterimis susijusią informaciją.

Esu visiška moteriškos galybės gerbėja, manau, kad moterys yra tokios galingos ir gebančios pakeisti pasaulį. Aš esu apsupta moterų ir dirbu su moterimis, ir nepaliauju stebėtis jų galimybėmis.

Ateitis priklauso moterims, bet nenuvertinu ir vyrų jokiu būdu. Mano vyras yra mano stiprybės priežastis.

– Ar pati esate stipri?

– Aš esu veržli, jausminga. Su kiekvienais metais jaučiu, kad esu vis stipresnė. Mano didžiausia stiprybė yra mano šeima ir mano gebėjimas prisitaikyti, neįsileisti neigiamų emocijų ir visuomet tikėti geriausiais kitų ketinimais. Mano pozityvus charakteris ir energingumas yra pagrindinės mano stiprybės, taip pat esu darbšti ir nesitikiu, kad už mane kažkas kažką padarys ir man atneš ant padėklo.

Aš visada sakau, kad atvirumas yra geriausia politika. Atvirumą priimu kaip stiprybę, kai nenori pasirodyti kitokia nei esi iš tikrųjų, kai nebijai parodyti savęs tokios, kokia esi, ir parodyti, ką jauti iš tikrųjų, todėl aš mėgstu pasikeikti ir pašūkauti, kai man reikia.

– Kokios yra svarbiausios stiprios moters taisyklės?

– Pati esi atsakinga už savo gyvenimą, pati turi sukurti gerą emociją ir ją dovanoti kitiems, niekas tavęs nepralinksmins, jei neleisi sau būti linksmai.

Niekada nebūk auka, niekada nekaltink kitų, visada viską nuspręsk pati. Tu esi savo gyvenimo šeimininkė ir karalienė. Prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą gali tik stiprūs žmonės, silpni visada kaltina kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt